Prodej rodinného domu, Jindřichův Hradec, Na Piketě, 163 m2 (ID: 1239281)

Na Piketě, Jindřichův Hradec - Jindřichův Hradec III

5 400 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 25 735 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaNa Piketě, Jindřichův Hradec - Jindřichův Hradec III
ID2024002
StavbaSmíšená
Stav objektuDobrý
Plocha užitná163 m2
Typ objektuPatrový
Lokalita objektuKlidná část obce
Plocha nemovitosti505 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná

Origo partneři v Jindřichově Hradci

Popis

Dovoluji si Vám nabídnout ke koupi rodinný dům se zahradou v Jindřichově Hradci, ul. Na Piketě.
Dům je umístěn v klidné části města v zástavbě rodinných domů, dostupnost do centra pouze 1 km, zastávka MHD 100 m, v místě se nachází veškerá občanská vybavenost jako je základní a mateřská škola, potraviny, pošta, veterina.
Třípodlažní objekt o zastavěné ploše 88 m2 stojí na vlastním pozemku o celkové výměře 505 m2. Jeho obytná část 4+1 je umístěna ve dvou nadzemních podlažích, v suterénu se dále nachází prádelna, sklad dřeva a spíže. V přízemí domu o ploše 68 m2 je vstupní chodba, obývák, pracovna se vstupem na zahradu, kuchyně s jídelnou, koupelna a samostatná toaleta, v patře o výměře 46 m2 se nachází 2 ložnice a prostorná lodžie 9 m2 s balkonovými dveřmi.
Původní část domu z roku 1967 je zateplená dřevostavba, v roce 1994 došlo k přístavbě domu (zděné). Napojeno na veřejný vodovod, kanalizaci a elektřinu, plyn vede v komunikaci před domem.
Vytápění řešeno el. přímotopy, kachlovými kamny na dřevo v obýváku a dalšími kamny v kuchyni - v objektu jsou 2 funkční komíny.
Parkování je možné na pozemku nebo na ulici.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Jindřichově Hradci.