Prodej bytu 2+1, Kdyně, Markova, 62 m2

Markova, Kdyně

2 150 000 Kč
/za nemovitost
Včetně provize a právnického servisu
Hypotéka od 10 246 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaMarkova, Kdyně
StavbaPanelová
Stav objektuDobrý
Plocha užitná62 m2
Lokalita objektuSídliště
VlastnictvíOsobní
Podlahová plocha62 m2
Třída energetické náročnostiC - Úsporná

Origo partneři v Kdyni

Podlahy

Stěhovací služby

Střechy

Popis

Nabízíme Vám jedinečnou příležitost získat útulný byt 2+1 o rozloze 62 m2, který se nachází v srdci malebného města Kdyně. Tento bezbariérový byt se pyšní prostorným obývacím pokojem a ložnicí, které svou orientací na jih zajišťují dostatek světla a příjemnou atmosféru a výhled po celý den.

Přestože koupelna s vanou a WC čekají na Vaši osobní vizi pro celkovou rekonstrukci, zbylý prostor bytu je připraven na Vaše nápady a přání. Kuchyně s jídelnou je vybavena kuchyňskou linkou a plynovým sporákem, poskytující ideální prostor pro přípravu vašich oblíbených pokrmů.

Prostor je dále obohacen prostornou chodbou s vestavěnou skříní, která nabízí dostatek úložného prostoru a usnadňuje organizaci Vašeho domova. Pro odložení nepotřebných věcí slouží kóje v mezipatře. Navíc máte možnost dokoupit si garáž, což zaručuje bezpečné parkování Vašeho vozidla přímo u domu.

Měsíční náklady pro dvoučlenou rodinou - zálohy za služby ( studená a teplá voda, topení, spol. el. pojištění atd.) cca 3200,-Kč/měs.

Poloha bytu je nejenom výjimečná svou klidnou lokalitou, ale také skvělou dostupností k veškeré občanské vybavenosti. V blízkosti naleznete školu, školku, obchody, restaurace a další potřebné služby, což vám umožní pohodlný a komfortní život ve městě.

Nechte se okouzlit pohodlím a klidem, které tento byt nabízí, a staňte se součástí příjemného a prosperujícího komunitního života v Kdyni. Nenechte si tuto jedinečnou příležitost ujít a kontaktujte nás ještě dnes pro více informací či prohlídku.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 2+1 v Kdyni.