Prodej rodinného domu, Chotěšov, 138 m2 (ID: 1274026)

Chotěšov

8 500 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 40 508 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaChotěšov
Stav objektuNovostavba
Plocha užitná138 m2
Typ objektuPatrový
Lokalita objektuKlidná část obce
Podlahová plocha138 m2
Plocha nemovitosti406 m2
Třída energetické náročnostiC - Úsporná

Origo partneři v Chotěšově

Podlahy

Stěhovací služby

Střechy

Popis

Unikátní příležitost! Koupě pohodlné moderní novostavby patrového domu s malou zahradou v dosahu přírody.

Máte v sobě touhu po klidném životě v harmonii s přírodou? Hledáte nový domov pro svou rodinu?

Exkluzivní nabídka přináší možnost získat rodinný dům, který není jen místem k bydlení, ale zároveň také bránou do světa klidu a pohody s kompletní občanskou vybaveností.

Vítejte ve vašem novém domově, kde se pohodlnost a styl spojují v jednom! Tento úchvatný patrový dům vás okouzlí svou dispozicí a moderním designem. S celkovou podlahovou plochou 138 m2 vám nabízí dostatek prostoru pro pohodlné bydlení, vaše koníčky, zahradničení nebo prostě jen relaxaci na čerstvém vzduchu.


- 4 samostatné útulné pokoje pro relaxaci a soukromí.
- 2 koupelny s moderním vybavením a kvalitními materiály zajišťují pohodlnost pro celou rodinu či hosty.
- Otevřený obývací prostor propojuje kuchyň a jídelnu, vytvářející ideální místo pro rodinné setkání a společenské události.
- 1 samostatná technická místnost v každém patře zajišťují komfortnější provoz domácnosti.

Útulná zahrada poskytuje prostor pro venkovní aktivity, relaxaci a grilování.
Možnost vytvoření zahradního ráje dle vašich představ a potřeb.
Tento dům se nachází v klidné a přátelské čtvrti, ideální pro rodinný život. Blízkost obchodů a škol přidává na pohodlí a komfortu.

Co dělá tento dům jedinečným v porovnání s jinými nabídkami?

Moderní vybavení: Interiér domu s důrazem na pohodlí a estetiku. Nová kuchyně, moderní koupelny a prostorné ložnice zajistí pohodlí pro celou rodinu. Novostavba s nízkými provozními náklady, špičkové tepelné čerpadlo, klimatizace, to vše malý kousek od Plzně. Nemusíte shánět pozemek a trávit měsíce na staveništi, abyste získali nové moderní bydlení. Sbalíte kufry, dětem plyšáky a bydlíte!

Blízkost přírody: Pro milovníky outdoorových aktivit je okolí domu rájem. Turistické stezky i cyklostezky jsou jen kousek od vašeho nového domova.
Dobrá dostupnost: Navzdory klidnému prostředí je dům dobře dostupný autem jen pár minut od Plzně.

Nenechte si tuto jedinečnou příležitost ujít!

Nabízíme vám i výhodné financování s nízkým úrokem. Pokud potřebujete vaši současnou nemovitost nejprve prodat, přizpůsobíme tomu smlouvy a vyřídíme vše s bankou i katastrem tak, aby jednotlivé kroky perfektně navazovaly, takže pro vás bude celý proces bez zbytečného stresu.

Spolu s domem se prodává i sousední parcela 510 m2, získáte tak unikátní možnost bydlení v luxusním novém domě na pozemku 916m2 za cenu novostavby bytu v Plzni.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Chotěšově (okr. Plzeň-jih).