Pronájem bytu 2+1, Kladno, Moskevská, 54 m2

Moskevská, Kladno

13 500 Kč
/za měsíc
Získejte výhodnou HYPOTÉKU Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaMoskevská, Kladno
ID767
StavbaSkeletová
Stav objektuPo rekonstrukci
Plocha užitná54 m2
Lokalita objektuKlidná část obce
VlastnictvíOsobní
Podlahová plocha54 m2
Třída energetické náročnostiD - Méně úsporná
Lodžie

Origo partneři v Kladně

Úklidové služby

Popis

Hledáte kompletně zařízený byt ihned k nastěhování pak je tato nabídka pro Vás správnou volbou. Ve výhradním zastoupení si Vám dovolujeme nabídnout pronájem světlého, prostorného, zařízeného, skeletového bytu 2+1/L o velikosti 56 m2, ve 4patře/ ze 7pater s novým výtahem a sklepem, v revitalizovaném skeletovém domě. Byt se nachází ve velmi klidné lokalitě, poblíž zástavby rodinných domů ul. Moskevská, Kladno.

Dispozice bytu: prostorná předsíň s vestavěnou s stěnou a botníkem, zděná koupelna se sprchovým koutem, umyvadlovou skříňkou se zrcadlem, otopným žebříkem, pračkou, toaleta samostatná, kuchyň s vyměněnou kuchyňskou linkou, el. varnou deskou, el.horkovzdušnou troubou, digestoří, myčkou, mikrovlnnou troubou, lednici s mrazákem, jídelním stolem se 4 židlemi, na kuchyň volně navazuje prostorný obývací pokoj se sedací soupravou, konferenčním stolkem, skříňkou pod televizor, skříňovou postelí a policovou skříňkou, pokoj s balkonem s pracovním stolem, 2 otočnými kancelářskými židlemi, komodou, skříní, rozkládací sedačkou.

Podlahové krytiny dlažby, lina. Vytápění ústřední dálkové s měřiči. Byt je k dispozici od 1.8.2024.

Na začátku nájmu se hradí:
13.500,- + 4.600,- = 18.100,- a vratná kauce 13.500,-Kč
13.500,- provize makléře

Majitelka bytu si vyhrazuje právo výběru opravdu slušného nájemce.

Byt je vhodný pro 2 pracující dospělé osoby, bez domácích mazlíčků.

Příjemná a klidná lokalita, díky výhodnému umístění budete mít vše důležité na dosah ruky – les, sportoviště, plavecký bazén, obchody, lékaře, školu, školku, zastávky MHD, BUS a vlak do Prahy jen pár kroků od domu. Doporučuji prohlídku tohoto bytu.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky pronájmu bytů 2+1 v Kladně.