Pronájem rodinného domu, Horoměřice, V Zahradách, 320 m2 (ID: 1270991)

V Zahradách, Horoměřice

65 000 Kč
/za měsíc
+ služby 10.000,- Kč + elektřina, kauce 2 nájmy, provize RK
Získejte výhodnou HYPOTÉKU Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaV Zahradách, Horoměřice
IDV01830
StavbaSmíšená
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná320 m2
Typ objektuPatrový
Podlahová plocha320 m2
Plocha nemovitosti774 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Origo partneři v Horoměřicích

Úklidové služby

Popis

Samostatně stojící, nezařízený, 4-ložnicový rodinný dům se 2 koupelnami k pronájmu, 5+1, 320m2, s dvougaráží, saunou a venkovním bazénem.

Nemovitost se nachází v klidné rezidenční lokalitě v Horoměřicích, jen pár minut jízdy autem k hranici Prahy 6, 9 minut jízdy autem k Mezinárodní škole v Nebušicích, 10 minut jízdy autem k Riverside škole v Sedlci a nedaleko dětských hřišť, obchodů s potravinami a zastávky autobusu (9 minut ke stanici metra Bořislavka). Výborná dostupnost též na letiště.

Dispozice přízemí domu: vstupní hala s vestavěnou skříní, prostorný obývací pokoj se vstupem na krytou terasu a zahradu s bazénem, plně vybavená kuchyň se spotřebiči (sklokeramická varná deska, elektrická trouba, myčka a lednice s mrazákem), ložnice s vlastním vstupem ze zahrady, koupelna (sauna, sprchový kout, umyvadlo, toaleta, pračka a sušička) a samostatné WC. 1. patro: galerie, ložnice s vybavenou šatnou, další dvě ložnice s vestavěnými skříněmi a koupelna (rohová vana, umyvadlo a toaleta). K dispozici jsou úložné půdní prostory.

Na podlaze je dlažba a dřevěné podlahy (v horním patře). Vnitřní žaluzie, sítě proti hmyzu v oknech, elektrické topení. K domu náleží dvougaráž a zahrada o výměře 570m2 s krytým bazénem.

Kauce: 2 měsíční nájmy. Nájemné: 65.000,- Kč + záloha na služby (voda, odpad, údržba bazénu a zahrady) 10.000,- Kč/měsíc + elektřina převod na nájemce.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky pronájmu rodinných domů v Horoměřicích.