Pronájem bytu 2+kk, Praha - Stodůlky, Janského, 46 m2

Janského, Praha, Stodůlky

Rezervováno
14 000 Kč
/za měsíc
+ provize RK, včetně právního servisu
Získejte výhodnou HYPOTÉKU Chci hypotéku

Parametry bytu

StavRezervováno
AdresaJanského, Praha, Stodůlky
ID02890
StavbaPanelová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná43 m2
Patro3. z 7
VybavenoČástečně
Druh objektuV bloku
Lokalita objektuSídliště
VlastnictvíOsobní
Podlahová plocha46 m2
Třída energetické náročnostiD - Méně úsporná
Ukazatel energetické náročnosti106 kWh/m2 za rok
Elektřina230V
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníÚstřední dálkové
KomunikaceAsfaltová
VodaDálkový vodovod
Sklep
Výtah

Origo partneři v Praze 5

Stěhovací služby

Popis

Nabízíme Vám k dlouhodobému pronájmu nezařízený slunný byt s dispozicí 2+kk, o výměře 43m2, umístěný ve 3. patře panelového domu, v ul. Janského na Praze 5 – Velká Ohrada (10 min. chůze od stanice metra B – Lužiny).
Bytová jednotka se skládá z neprůchozí samostatné ložnice (12,75m2 ), obývacího pokoje (16,4m2) a kuchyňského koutu (4,6m2) s kuchyňskou linkou a sporákem). Dále je zde vstupní chodba (5,55m2) s vestavěnou šatní skříní, samostatné WC (1,71m2) a koupelna (2,28m2) s vanou. Okna jsou plastová se žaluziemi a orientací na SZ. Výhled do ulice. V ložnici je koberec, na chodbě a pokoji s kuchyňskou části je linoleum, v koupelně a na WC je dlažba. Součástí nájmu je i sklepní kóje (3m2). Byt se nabízí nezařízený, je zde kuchyňská linka, sporák se sklokeramickou deskou.
Veškerá občanská dostupnost v docházkové blízkosti, obchodní dům Lidl, restaurace, nákupní centrum Nové Butovice 5min.,metrem, pošta, ZŠ, MŠ. MHD (10 min na metro B - Lužiny nebo přímo před domem je zastávka autobusu, odkud je to 5 min. jízdy na stanice Lužiny a Luka. Nedaleko se také nalézá přírodní park Dalejské údolí, na které navazuje přírodní park Prokopské údolí, vyhledávané místo pro cyklistiku, turistiku, venčení mazlíčků atd. Bydlení obklopené zelení s velmi dobrou dostupností MHD. Vhodné pro pár či jednotlivce. K pronájmu volné ihned. Měsíční nájemné činí 14 000 + 4 567 (poplatky pro 2 osoby), vratná kauce 14 000 + provize ve výši 1 měsíčního nájmu +DPH. Budu se těšit na prohlídkách. V případě zájmu mne neváhejte kontaktovat.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky pronájmu bytů 2+kk v Praze 5.