Pronájem bytu 2+kk, Praha - Motol, Hennerova, 39 m2

Hennerova, Praha 5, Motol

22 000 Kč
/za měsíc
+ služby 2.059 Kč (vč. ele. a plynu, na 1 osobu, na 2 osoby + 500 Kč)
Získejte výhodnou HYPOTÉKU Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaHennerova, Praha 5, Motol
IDN03820
StavbaPanelová
Stav objektuPo rekonstrukci
Plocha užitná39 m2
Patro2. z 3
VybavenoAno
Lokalita objektuKlidná část obce
VlastnictvíOsobní
Podlahová plocha39 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Elektřina230V
PlynPlynovod
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníLokální plynové
TelekomunikaceInternet, Kabelové rozvody, Ostatní
DopravaMHD, Autobus
VodaDálkový vodovod
Lodžie
Parkování

Origo partneři v Praze 5

Stěhovací služby

Popis

Nabízíme Vám k pronájmu částečně vybavený a zařízený byt, po dokončené, nákladné rekonstrukci z roku 2024, v ulici Hennerova v Praze 5 - Motol.

Tento byt se nachází v 1. patře čtyřpatrového, panelového domu bez výtahu.

V bytě je vše nové: kvalitní kuch. linka vč. spotřebičů (el. horkovzdušná trouba, digestoř, myčka zn. Mora, kombinovaná chladnička zn. Gorenje), v celém bytě kvalitní, nové, vinylové podlahy, int. posuvné dveře vč. zárubní, osvětlení, v chodbě bytu praktický botník, zděné jádro bytu, koupelna s vanou, WC Geberit, plastová okna, nové štuky a malby, elektřina vše v mědi vč. jističů, voda a odpady v plastu. Byt je vybaven klimatizací zn. Samsung.

Dispozičně byt nabízí k využití: chodba zádveří 4,2 m2, obývací pokoj s kuch. koutem 20,2 m2, lodžie 5,2 m2, ložnice 7,6 m2, koupelna 4,2 m2.

Byt je orientován na západní stranu, což zaručuje dostatek světla v bytě. Byt je vybaven prostornou lodžií.

V bytě dále možnost kabelové TV, internetu. Dům po kompletní rekonstrukci (fasáda vč. zateplení, střecha, vchodové portály, stoupací vedení, chodby).

K bytu náleží vlastní komora na patře. Byt se nachází ve velmi klidné lokalitě, vedle zeleně a parku. Parkování možné před domem.

Kompletní obč. vybavenost, vše dosahu. Energetický štítek

Prosíme zájemce ideálně nekuřáky v bytě, bez větších psů, bez dluhů a exekucí.
Minimální doba nájmu je 1 rok.

Byt vhodný pro 1-2 osoby.

V případě zájmu je zapotřebí uhradit první nájemné vč. služeb, vratnou kauci a provizi za zprostředkování. Více info u RK.

Majitel si vyhrazuje právo vybrat si zájemce.

Byt je volný od 5.5. 2024

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!