Prodej bytu 4+kk, Ořechov, Ve Vinohradu, 102 m2

Ve Vinohradu, Ořechov

10 829 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 51 608 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaVe Vinohradu, Ořechov
IDN104815
StavbaCihlová
Stav objektuNovostavba
Plocha užitná102 m2
Lokalita objektuOkraj obce
VlastnictvíOsobní
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Garáž
Terasa

Origo partneři v Ořechově

Popis

Představte si život v místě, kde máte pocit, že moderní technologie a příroda jdou ruku v ruce, a kde luxus není jen slovo z exkluzivních magazínů, ale vaší každodenní realitou. Ano, to vše může být váš život, pokud se rozhodnete pro tento výjimečný byt v Ořechově u Brna. Ulice ve Vinohradu v klidné obci Ořechov u Brna je místem, kde se pojí kouzlo přírody s blízkostí města. Vinice, které
doslova obklopují váš nový domov, vám nabídnou nejen krásnou scenérii, ale i možnost procházek či degustaci lokálních vín. A když říkám "kousek od Brna", myslím tím, že jste doslova pár minut od pulzujícího městského života, ale zároveň uprostřed přírody.

Už si představujete, jak vaříte v nové prostorné kuchyni s obývacím pokojem, zatímco si děti hrají na zahradě? Dispozice 4+kk na celkové užitné ploše 102 m2 nabízí dostatek prostoru pro celou rodinu. A co víc, tento byt má všechny výhody rodinného domu - vlastní zahradu, garáž a parkovací stání před garáží. Takže už žádné nervy, že nenajdete místo k zaparkování.

A navíc je tento byt součástí nízkoenergetické budovy, což znamená nízké náklady na bydlení a
šetrný přístup k životnímu prostředí. Solární panely na střeše a tepelné čerpadlo zajišťují, že vaše
bydlení bude nejen luxusní, ale i ekologické. Věřte mi, že investice do tohoto místa se vám
mnohonásobně vrátí, ať už hledáte klidné bydlení pro svou rodinu, nebo chytrou investici.

Podrobnější popis a více fotek najdete na mém webu: https://demelapartneri.cz/nemovitosti/byt-a3-orechov/ Pro komunikaci uvádějte evidenční číslo zakázky N104815.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 4+kk v Ořechově (okr. Brno-venkov).