Prodej bytu 4+kk, Brno, Bohuslava Martinů, 137 m2

Bohuslava Martinů, Brno

21 140 520 Kč
/za nemovitost
cena za byt a 2 garáže, včetně provize RK, včetně právního servisu
Hypotéka od 100 749 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaBohuslava Martinů, Brno
ID02826
StavbaCihlová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná137 m2
Lokalita objektuKlidná část obce
VlastnictvíOsobní
Třída energetické náročnostiE - Nehospodárná
Balkon
Garáž
Terasa

Origo partneři v Brně

Popis

Brněnskou Masarykovu čtvrť není třeba příliš představovat, je to pojem sám o sobě. Je to prostě místo, které svým charakterem nabízí krásné a klidné místo k bydlení. Navíc je to kousek do centra, nedaleko se nachází BVV a volný čas lze trávit v krásné přírodě nedalekého Jundrova, oboře Holedná, na přehradě, na Kraví hoře...
Pokud hledáte byt v této lokalitě, máte rádi posezení u krbu nebo na terase s krásným výhledem na Brno a chcete pohodlně zaparkovat své vozy v garážích přímo před domem, mohu Vám s potěšením nabídnout ke koupi byt spolu s 2 garážemi na ulici Bohuslava Martinů, kat. území Stránice.
Byt se nachází v posledním podlaží bytového domu s výtahem. Dosud byl dispozičně užíván jako 4+kk, podlahová plocha je 82 m2 a náleží k němu terasa o výměre 14 m2 a balkon 5m2. Byt je v dobrém stavu a novým majitelům nabízí několik variant úprav podle jejich představ. Srdcem bytu je velký otevřený obytný prostor s kuchyní a obývacím pokojem s krbem, dále jsou k dispozici 3 samostatné pokoje, přičemž ten nejmenší je vhodný k využití spíše jako pracovna, pokoj pro hosty nebo šatna. Vytápění a ohřev vody zajišťuje vlastní kotel, podlahy tvoří parkety x dlažba.
Dispozice bytu s orientačními výměrami najdete na plánku mezi fotografiemi, orientace bytu JZ, SV. K bytu dále náleží prostorný sklep 6 m2 v přízemí domu a společné prostory pro obyvatele domu.
Měsíční náklady jsou velmi nízké, platba přes SVJ činí 1.839,- Kč + elektřina a plyn.
Na nemovitostech neváznou žádná právní omezení a novým majitelům mohou být k dispozici ihned.
Velkým bonusem této nabídky jsou dvě již zmíněné samostatné garáže před domem, umístěné vedle sebe, s připojením elektřiny, na DO. Koupě garáží nicméně není podmínkou, byt lze koupit i bez garáží nebo pouze s jednou.
Více informací ráda podám na vyžádání. Doporučuji prohlídku a budu se na Vás těšit!

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 4+kk v Brně.