Prodej bytu 3+kk, Praha - Košíře, Na Zámyšli, 103 m2

Na Zámyšli, Košíře - Praha 5

11 557 700 Kč
/za nemovitost
včetně provize a právního servisu
Hypotéka od 55 081 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaNa Zámyšli, Košíře - Praha 5
IDN65172
StavbaCihlová
Stav objektuPo rekonstrukci
Plocha užitná80 m2
Patro6. z 7
VybavenoNe
Typ objektuPatrový
Lokalita objektuCentrum obce
VlastnictvíOsobní
Podlahová plocha103 m2
Třída energetické náročnostiC - Úsporná
Elektřina230V
TopeníLokální elektrické
TelekomunikaceInternet
DopravaVlak, Dálnice, Silnice, MHD, Autobus
VodaDálkový vodovod
Balkon
Lodžie
Terasa
Výtah

Origo partneři v Praze 5

Stěhovací služby

Popis

Prodej krásného bytu 3+kk/T, 80 m2, Praha 5 - Košíře, Na Zámyšli

Hledáte originální a kvalitní bydlení v centru Prahy s dostatkem místa pro vás a vaše blízké?
Potřebujete klid na tvůrčí práci z domova? Oceníte 2 terasy a více světla?

Krásný byt se nachází v 5. a 6. patře udržovaného cihlového domu s novým výtahem vzdáleného 250 m od zastávky tramvají Kavalírka na Praze 5 jen 5 minut od metra B - Anděl.

Velký světlý obývací pokoj s připravenými rozvody pro kuchyňskou linku s dostatkem zásuvek vám umožní realizaci přesně té kuchyňské linky, po které toužíte. V obývacím pokoji je unikátní krbový komín s přípravou pro krb nebo krbová kamna. Příprava pro klimatizaci je v obou podlažích. V bytě jsou také datové rozvody pro internet. Vítanou návštěvu vpustíte do domu domácím telefonem.

Všude jsou kvalitní dřevěné podlahy. V koupelnách jsou krásné velkoformátové dlažby s elektrickým vyhříváním a žebříčkový radiátor. Spodní koupelna má rovnou vanu a horní sprchový kout. WC je v obou podlažích.

Prostor před vstupem na horní - zatravněnou terasu může být využit jako pracovna nebo skvělé místo pro pěstování rostlin nebo např. umístění posilovny s běhacím pásem. Střešní okna byt nádherně prosvětlují.

V místě je veškerá občanská vybavenost, spousta nových obchodů, restaurací a kaváren, potraviny, květinářství, kadeřnictví, školy a školky. V blízkosti je park Kavalírka a Klamovka. Skvělá dostupnost MHD do centra. Každých pět minut jedou tramvaje do centra i autobus, ušetříte spoustu času. Rychlé spojení je autem na letiště a dálnici směr Plzeň a pražský okruh.

Lokalita Prahy 5 neustále zvyšuje svou kvalitu. Najděte právě zde svůj nový šťastný domov.

Pro domluvení individuální prohlídky volejte ihned.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 3+kk v Praze 5.