Prodej chaty, Křečovice - Živohošť, 47 m2 (ID: 1270058)

Živohošť

950 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 4 527 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaŽivohošť
IDHMA1836-0001
StavbaSmíšená
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná47 m2
Typ objektuPatrový
Druh objektuSamostatný
Lokalita objektuKlidná část obce
Plocha budovy47 m2
Podlahová plocha47 m2
Plocha nemovitosti57 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Bezbarierový přístup

Origo partneři v Křečovicích

Úklidové služby

Popis

Prodej kompletně vybavené ( veškeré vybavení zahrnuté v kupní ceně)chaty (57,39) zhotovené ze dvou stavebních buňek - dvě chatky, s terasou a s dvěma samostanými vchody, s možností komerčního využití(pronájmu) druhé, menší chatky, stojící na pronajatém obecním pozemku (pozemky se takto pronajímají už téměř 30let) je součástí uzavřeného, oploceného areálu s uzamykatelnou vstupní bránou, přístupný pouze majitelům chatek, na Nové Živohošti - Slapská přehrada, v atraktivní lokalitě pro trávení a relaxaci v přírodě, letního pobytu přímou pláže s rychlou a sandnou dostupností do Prahy.

Dispozici první části chatky tvoří otevřený prostor obývací části, kuchyňky, samostatná - uzavýratelná ložnice a výstup na terasu, hlavní vstup. Druhá část zahrnuje spací prostor - palandy a postel pro 5 osob, kuchyňka. Možnost využití letního posezení vně chatky. V uzavřeném chatovém areálu je cca 20 chatek a k dispozici jsou nové toalety a sprchy s výhradním užíváním pouze rezidentů.
Nájemní smlouvu na pozemek lze po souhlasu obce převést na nového vlastníka, nájemné je uzavíráno na jeden rok automaticky prodloužováno. Cena nájmu pozemku činí 1000Kč/m2 a zahrnuje využívání přímého vstupu na pláž.

Nová Živohošť necelou hodinu autem z Prahy je atraktivní lokalitou pro zejména letní víkendové pobyty a dovolené přímo u vody a s tím spojené aktivity. Moderní podoba tak dnes nabízí veškeré vodní sporty (vodní lyžování, jet ski, windsurfing, j paddleboarding...atd.), cyklovýlety. K tomu zde naleznete spoustu tradičních, ale i nově vzniklých restaurací či příjemných hospůdek.


ID nemovitosti HMA1836-0001.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje chat v Křečovicích.