Prodej chaty, Krňany, 25 m2

Krňany

1 600 000 Kč
/za nemovitost
bez DPH, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu
Hypotéka od 7 625 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaKrňany
ID24011
Stav objektuDobrý
Plocha užitná25 m2
Typ objektuPřízemní
Lokalita objektuPolosamota
Podlahová plocha25 m2
Plocha nemovitosti150 m2

Origo partneři v Krňanech

Úklidové služby

Popis

Užitková chata o rozloze 25 m2 se nachází v malebné lokalitě Krňany - Teletín. Dřevěná chata nabízí útulné zázemí pro relaxaci a odpočinek v přírodě. Plocha pozemku 150 m2 nabízí dostatek prostoru pro venkovní aktivity a zahradní odpočinek. Díky lokálnímu topení je možné využívat chatu i v chladnějších měsících. Částečně zařízený objekt nabízí veškeré potřebné vybavení pro pohodlný pobyt. Díky svému dobrému stavu je tato chata ideální volbou pro milovníky přírody a klidného relaxačního pobytu. Nezmeškejte příležitost vlastnit své vlastní domovské útočiště v srdci krásné krajiny.
Autem lze a zaparkovat hned u chaty, která stojí na rovinatém terénu.
Chata má novou plechovou střechu, koupelnu se sprchovým koutem a splachovacím WC.
Voda je řešena svodem dešťové vody do 4 nádrží, každá o objemu 1000l.
V okolí jsou studny s pitnou vodou.
Elektřina je zajištěna fotovoltaikou.
Chata se nachází na pronajatém pozemku za roční pronájem 2.000,-Kč

V přízemí jsou 2 místnosti + KK, koupelna s WC a kumbálem . V patře je jedna místnost.

V přilehlém okolí je hřiště, dále možnost procházek lesem na nedaleké vyhlídky nad řekou - nejznámější Máj. Další možnosti odpočinku - houbaření, rybaření a další vyžití.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje chat v Krňanech.