Prodej rodinného domu, Komárov, 105 m2

Komárov

880 000 Kč
/za nemovitost
Vyvolávací cena.
Hypotéka od 4 194 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaKomárov
StavbaCihlová
Stav objektuDobrý
Plocha užitná105 m2
Typ objektuPřízemní
Lokalita objektuKlidná část obce
Plocha nemovitosti457 m2

Origo partneři v Komárově

Popis

Rodinný dům se nachází v okrese Zlín, v obci Komárov, poblíž zastávky autobusu „Komárov“. Okolní zástavbu tvoří zástavba objektů individuálního bydlení. Přístup a příjezd k domu je z pozemku ve vlastnictví obce Komárov. V obci Komárov je k dispozici základní občanská vybavenost, vzdálenost do centra obce je cca 300 m. Kompletní občanská vybavenost je k dispozici ve městě Zlín, ve vzdálenosti cca 20 km od nemovité věci.
Jedná se o klidnou lokalitu, nemovitost je možné rovněž využít pro rekreační účely.
Dům je částečně zrekonstruován - nová střecha vč. podbití, krytiny, izolace fasády, plastová okna.
Rodinný dům je řadový krajní (navazuje na něj rodinný dům č.p. 74), nepodsklepený, s jedním NP a půdou pod sedlovou střechou. Základy objektu jsou smíšené bez funkční izolace proti zemní vlhkosti. Svislé obvodové konstrukce jsou zděné z cihel, popř. smíšené. Stropy jsou s rovným omítaným podhledem dřevěné trámové. Střecha je sedlová, se střešní krytinou z poplastovaných plechů (z roku 2020). Klempířské konstrukce jsou provedeny z TiZn. Fasádní omítky jsou vápenné ze dvora, z ulice zateplené (5 cm PS) bez vrchní stěrky, vnitřní omítky jsou vápenné hladké. Vnitřní keramické obklady jsou provedeny pouze v koupelnách.
Okna jsou instalována z větší části plastová, zbývající jsou původní dřevěná zdvojená. Dveře jsou hladké plné. Podlahy v obytných místnostech tvoří krytina PVC a betonový povrch, v sociálních prostorách jsou keramické dlažby. Vytápění domu el. přímotopy. Elektroinstalace 240/400 V, el. boiler. Vybavení kuchyně tvoří kuchyňská linka a el. sporák. Zařizovací předměty tvoří vana, umyvadlo a WC.
Stavba je napojena na IS: voda, elektro a kanalizace. Plyn není v domě proveden, ale obec je plynofikována.

Dispoziční řešení:
1. NP – vstupní přistavená veranda, kuchyně, ob. pokoj a dva samostatné pokoje o PP do 10 m2, chodba, koupelna, WC, prádelna a dílna. půdní prostory volné přístupné ze dvora
Zastavěná plocha objektu činí cca 132 m2. Celková podlahová plocha 1. NP činí cca 105 m2
Jedná se o prodej z insolvenčního řízení.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Komárově (okr. Zlín).