Prodej rodinného domu, Sehradice, 210 m2

Sehradice

1 590 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 7 577 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaSehradice
StavbaSmíšená
Stav objektuPřed rekonstrukcí
Plocha užitná210 m2
Typ objektuPřízemní
Lokalita objektuKlidná část obce
Plocha nemovitosti219 m2

Origo partneři v Sehradicích

Popis

V exkluzivním zastoupení majitele Vám nabízíme skvělou příležitost k nákupu rodinného domu v klidné a malebné obci Sehradice. Tento prostorný dům na velkém pozemku o rozloze 319 m2 nabízí ideální místo pro váš nový domov nebo rekreaci.

Dům o zastavěné ploše 210 m2 se nachází v klidné části obce. Je napojen na inženýrské sítě, včetně elektřiny, vody a kanalizace, a k dispozici je i studna.
Dům je v horším stavu, má smíšené zdivo a vyžaduje buď demolici nebo rozsáhlou rekonstrukci. Přesto však nabízí neomezený potenciál pro realizaci vašich nápadů a plánů na nové bydlení.

Sehradice je příjemná obec s počtem obyvatel přesahující 680 a s dobrou dostupností do okolních měst (Zlín - 18 km, Vizovice - 12 km, Luhačovice - 7 km), což zajišťuje pohodlný životní styl pro celou rodinu.

Nenechte si ujít tuto jedinečnou příležitost k nákupu domu v obci Sehradice. Kontaktujte nás pro více informací nebo domluvte prohlídku.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Sehradicích.