Prodej rodinného domu, Rozsochy, 200 m2

Rozsochy

4 700 000 Kč
/za nemovitost
cena včetně provize a veškerých poplatků
Hypotéka od 22 399 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaRozsochy
StavbaCihlová
Stav objektuDobrý
Plocha užitná200 m2
Typ objektuPatrový
Lokalita objektuKlidná část obce
Plocha nemovitosti750 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná

Origo partneři v Rozsochách

Popis

Ve výhradním zastoupení Vám nabízíme zprostředkování prodeje dvougeneračního rodinného domu 2 x 2+kk v Rozsochách. Jedná se o samostatně stojící dům s krásnou zahradou a s posezením pod pergolou.

Celková výměra pozemku činí 750 m², z toho zastavěná plocha a nádvoří 109 m² a zahrada 641 m².

Jedná se o prostorný cihlový dům, který průběžně procházel rekonstrukcí (koupelny, záchody, plastová okna, elektřina je v mědi, také byly instalovány nové odpady a rozvody vody, atd...). 

Dispoziční řešení: v přízemí domu se nachází velice prosvětlený a vzdušný obývací pokoj propojený s prostornou kuchyní (40 m²) a s možností vybudování krbových kamen. Dále je zde velká ložnice (cca 20 m2), koupelna, samostatné WC a komora. Z chodby je vstup na terasu, kde je možné příjemné posezení pod pergolou.

Po schodišti se vstupuje do I. patra, kde je opět prostorný obývací pokoj s kuchyňským koutem a ložnice. Součástí koupelny je sprchový kout a toaleta. V tomto patře je rovněž příjemná terasa (cca 18 m2), které opět vyzývá k  posezení. Ve stejném patře se nachází půda, ze které je možné vybudovat další pokoj. Nad těmito místnostmi je půda zpřístupněná stahovacími schody.

Celý dům je podsklepený. V suterénu je i kotelna s kotlem na tuhá paliva a kombinovaným bojlerem na ohřev teplé vody.

Dům je obklopen okrasnou zahradou a ovocným sadem, ve kterém najdete švestky, třešně, jabloně, hrušku, lískový ořech.

IS: elektřina, voda ze studny.

Rozsochy se rozkládají ve východní části Českomoravské vrchoviny 5 km od města Bystřice nad Pernštejnem a 15 km do Nového Města na Moravě. Obec Rozsochy mají kompletní infrastrukturu, včetně mateřské i základní školy, potravin, jezdí zde vlak i autobus .

Energetická náročnost nezjištěna, uvádíme tedy třídu G.

Domluvte si se mnou prohlídku, rád Vám nemovitost předvedu.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Rozsochách.