Prodej rodinného domu, Rovečné, 130 m2

Rovečné

2 950 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 14 059 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaRovečné
ID290
StavbaCihlová
Stav objektuDobrý
Plocha užitná220 m2
Typ objektuPřízemní
Podlahová plocha130 m2
Plocha nemovitosti1271 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná

Origo partneři v Rovečném

Popis

Dům, stodola, dvorek a zahrada. Co víc chtít od bydlení na Vysočině?

V malebné vísce Rovečné, v okrese Žďár nad Sázavou na Vás čeká:
- staré stavení z roku 1927 s novou střechou,
- zatravněný atriový dvorek,
- sklepní a úložné prostory,
- přiměřeně velká zahrada s ovocnými stromy a trávníkem,
- prostorná podsklepená stodola.

Pár důležitých čísel:
Celková výměra pozemku 1 271 m2. Pozemek je částečně oplocený.
Zastavěná plocha a nádvoří 317 m2, zahrada 871 m2 a stodola 83 m2.
Obytná plocha domu 130 m2. Užitná plocha domu (bez podkroví a průjezdu) 220 m2.

Dispozice domu:
Všechny obytné prostory jsou určeny k zásadní modernizaci.

V pravé části domu se nachází velký pokoj se třemi okny a kuchyně s jedním oknem, ze které se dostanete na malebný dvorek.

V levé části domu, kam se vchází také ze dvora se nachází předsíň, ložnice se 2 okny, koupelna s oknem a samostatná toaleta.
Vstupní chodba z ulice dělí dům na dvě části. Vede zde pohodlné dřevěné schodiště na půdu, dále je zde vstup na dvorek a do pravé obytné části domu.

Na dvorku jsou další přístavby. Dva velké sklepní (skladové) prostory s odvětráním na zahradu. Dále tři malé dřevěné sklady.

Z průjezdu vcházíte na venkovskou zahradu a dále k půvabné stodole, která je dominantou celé zahrady. Tato podsklepená stodola (83 m2) s novou plechová střechou Maxidek z roku 2013 a s novým laťováním, vybízí k realizaci všech vašich snů a možné přeměny na obytný prostor.
Na zatravněné zahradě je řada ovocných stromů (jabloně, moruše, švestka, černý jeřáb, višeň, ořech, mirabelky) a rybízové keře. Na zahradě vyvěrá malý pramen (studánka).
Na dvorek je možný příjezd s obou stran. Využívá se příjezd z pravé strany. Parkování automobilů je možné před vraty.

Dům má novou střechu z roku 2013 v obytné části domu (plechová krytina Maxidek, nové laťování a difuzní folie). V podkroví je možné vybudovat další obytné místnosti. V obou štítech jsou okna.
Do domu je zavedena elektřina, plyn (v pravé části domu) a obecní vodovod. V kuchyni je pec, v pokoji krb a v ložnici kamna na tuhá paliva. Jsou zde dva funkční komíny (opravované v roce 2013).
Na dvoře jsou dvě jímky z betonových skruží, každá s objemem 1 m3.

V této malebné vesnici naleznete vše, co je potřeba pro spokojený chalupářský život, ale také k pohodlnému celoročnímu bydlení. Škola, školka, pošta, zdravotní středisko, dva obchody se širokým sortimentem zboží, hospoda Na Růžku, přírodní koupaliště, multifunkční hřiště a dva kostely.
Přímo naproti domu je pěkný rybníček, kde můžete v klidu posedět a popřemýšlet, zda tento dům využijete k bydlení, podnikání nebo jako víkendovou chalupu.

Zavolejte ještě dnes, ráda vás provedu. Prohlídky budou probíhat od poloviny měsíce května.
Nadstandardní realitní, hypoteční a právní servis je u nás samozřejmostí.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Rovečném.