Prodej bytu 3+kk, Praha - Čakovice, Rýnská, 63 m2

Rýnská, Praha 9 - Čakovice

Rezervováno
8 290 000 Kč
/za nemovitost
Včetně provize a právního servisu
Hypotéka od 39 508 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry bytu

StavRezervováno
AdresaRýnská, Praha 9 - Čakovice
ID7395
StavbaCihlová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná74 m2
Lokalita objektuKlidná část obce
VlastnictvíOsobní
Podlahová plocha63 m2
Třída energetické náročnostiB - Velmi úsporná
Balkon
Garáž

Origo partneři v Praze 9

Stěhovací služby

Popis

V exkluzivním zastoupení majitele vám nabízím ke koupi tento atraktivní, dobře dispozičně řešený a kompletně zařízený byt 3+kk (původně 2+kk) v pražských Čakovicích o čisté podlahové ploše 63,05 m2, ke kterému náleží východně orientovaný balkón o velikosti 7,59 m2 s úžasným výhledem do krajiny, dále prostorný sklep 2,79 m2 a ještě velkorysé garážové stání. Konkrétní výměry jednotlivých místností naleznete v přiloženém 3D půdorysu. Byt je v osobním vlastnictví, nachází se ve 2. nadzemním podlaží (1.patře) BD z roku 2009, který byl postaven v rámci úspěšného developerského projektu Rezidence VIVA, a to konkrétně v ulici Rýnská 950/11.

Co se týká vybavení a zařízení, tak dominantou bytu je prostorný obývací pokoj s krásnou, kompletně vybavenou kuchyňskou linkou s vestavěnými spotřebiči (pečící trouba, mikrovlnná trouba, indukční varná deska, myčka nádobí, digestoř) a k tomu volně stojící dvoudveřová lednice s mrazákem. Podlahovou krytinu tvoří v obytných místnostech a vstupní hale velmi kvalitní vinylová podlaha, pouze v koupelně je samozřejmě položena dlažba. Luxusně působí i bezfalcové zárubně a dveře v bílé barvě s kvalitním kováním. Okna jsou plastová s nainstalovanými vnitřními žaluziemi a sítěmi proti hmyzu. Hlavní úložné prostory tvoří dvě vestavěné skříně ve vstupní hale a navíc již zmíněný sklep v 1.podzemním podlaží.

Jak jsem již zmínil na začátku, byt se prodává kompletně zařízený, takže až na pár drobností jsou součástí kupní ceny i volně stojící spotřebiče a nábytek, jako je například pračka a sušička, televize, sedačka, jídelní stůl se židlemi atd.., takže si stačí přivézt jen osobní věci a můžete okamžitě bydlet.

Musím podotknout, že i když současná ložnice nemá své vlastní okno, tak důmyslně umístěné luxfery právě mezi dětským pokojem a ložnicí, zajišťují v této místnosti dostatek denního světla.

Jinak momentální měsíční náklady na bydlení jsou ve výši 5.858,- (včetně fondu oprav) + záloha na elektřinu. K dispozici je i internet vedený optickým kabelem.

Dále se dostávám k občanské vybavenosti, která je jedním slovem perfektní. Pár kroků od domu je jak Mateřská škola, tak Základní škola Edvarda Beneše. Co se týká nákupních možností, tak 5 minut chůze je Tesco expres, případně 3 minuty autem je prodejna LIDL. V Čakovicích je i skvělá cukrárna Sladká dílna a pro nejmenší, ale i dospělé, je v této lokalitě vybudováno nespočet dětských hřišť, sportovišť a cyklostezek, které máte doslova u nosu.

Krátce k dopravní dostupnosti - v bezprostřední blízkosti domu je stanice autobusu 140, kterým se dostanete na metro Letňany C za 15 minut a metro Palmovka B za 25 minut. Velmi pohodlné je z Čakovic i cestování vlakem, kdy jste v centru ze stanice Nádraží Čakovice za cca 30 minut.

Ohledně osobní prohlídky mě kontaktujte kdykoliv a samozřejmostí je pomoc se zajištěním hypotečního úvěru.

Tento byt rozhodně stojí za to vidět, takže se moc těším na viděnou...

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 3+kk v Praze 9.