Prodej skladu, Hněvotín, 240 m2 (ID: 1267573)

Hněvotín

9 990 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 47 609 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry nemovitosti

AdresaHněvotín
IDHRK23-52012.1
StavbaCihlová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná180 m2
Typ objektuPatrový
Lokalita objektuOkraj obce
Podlahová plocha240 m2
Třída energetické náročnostiD - Méně úsporná
Garáž

Origo partneři v Hněvotíně

Popis

Nemovitost s rozsáhlými pozemky, která se nachází pár minut od centra Olomouce a nabízí vhodné podmínky pro váš podnikatelský záměr.
Jedná se o prodej domu 5+kk s celkovými pozemky o rozloze 18 790 m2. Dům se jeví jako vhodné místo pro sídlo firmy / firemní sklad / firemní centrálu s ubytováním / a vzhledem obrovské rozloze pozemků a možnosti dalšího rozšíření budov jde o místo, které dává zelenou vašim podnikatelským záměrům.
Rekonstrukce domu byla dokončena v roce 2019 a týkala se také těch nejzásadnějších věcí na domě, jako např. střešní krytina, nová plastová okna, elektrické topení, zateplení, atd. Dům je možno vytápět kotlem na tuhá paliva, elektřinou nebo krbem. Dům má vlastní 20m studnu s pitnou vodou a kanalizaci řešenou přeš ČOV. Dispozice domu nabízí velkou společenskou místnost s kuchyní, 2 samostatné koupelny, samostatné neprůchozí pokoje a technické místnosti / garáž / dílnu. Vedle domu jsou rozestavěné základy od budovy, která měla sloužit jako garáž / dílna pro plánovanou kamionovou dopravu a nebyla dokončena. Pokud byste měli zájem o více informací / osobní prohlídku, neváhejte kontaktovat makléře zakázky.

Makléř

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje skladů v Hněvotíně.