Prodej bytu 3+kk, Praha - Radlice, 288 m2 (ID: 1266643)

Praha 5

45 000 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 214 457 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaPraha 5
IDY&T-KK2RH
StavbaCihlová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná288 m2
VlastnictvíOsobní
Terasa

Origo partneři v Praze 5

Stěhovací služby

Popis

Nabízíme k pronájmu luxusní mezonetový byt s rozlehlou střešní terasou s panoramatickými výhledy.

Byt v industriální budově disponuje dvěma vstupy. Vstupem vlevo se ocitnete v otevřeném prostoru, kde se nachází chodba, prostorná šatna, obývací pokoj spojen s luxusní kuchyní, která je plně vybavena spotřebiči značky Miele, pračkou se sušičkou a dvěma lednicemi.

Druhým vchodem se dostanete do soukromého wellness. Vůně finské sauny vás jistě uchvátí, nachází se zde i samostatná místnost (vhodná jako posilovna, kancelář, zkrátka fantazií se meze nekladou). Oba byty spojují schody do patra, kde je byt propojen galerií se společenským využitím, jako je například kulečník. Na patře můžeme nalézt pokoj vhodný pro master ložnici, rozlehlou koupelnu s masážní vanou pro náročné a samozřejmě schody na očekávanou střešní terasu s výhledem na údolí Vltavy, Vyšehradu, Dívčích Hradů a Pražského hradu.

Na byt byly použity kvalitní materiály jako jsou velkoformátová okna, dřevěné podlahy, bezpečnostní vstupní dveře, vnitřní elektrické stínící rolety, anebo klimatizace.

Střešní terasa je GRÓ celého bytu a nezapomnělo se ani na přípojku na vodu a elektřinu, které jsou vhodné pro grilování. K posezení v horkých dnech zde poslouží i altán se zakrytou střechou.

Energetická třída G je uvedena dočasně, vzhledem k novele zákona č. 406/2000 Sb. O hospodaření s energií. Po dodání energetického štítku bude uvedena skutečná energetická třída této nemovitosti.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 3+kk v Praze 5.