Pronájem bytu 3+kk, Ostrava - Moravská Ostrava, Veleslavínova, 63 m2

Veleslavínova, Moravská Ostrava

13 500 Kč
/za měsíc
Kompletní rozpad ceny v popisu inzerce
Získejte výhodnou HYPOTÉKU Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaVeleslavínova, Moravská Ostrava
ID227
StavbaCihlová
Stav objektuDobrý
Plocha užitná63 m2
Patro5. z 5
Typ objektuPatrový
VlastnictvíOsobní
Podlahová plocha63 m2
Elektřina230V
PlynPlynovod
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníÚstřední plynové
KomunikaceAsfaltová
DopravaSilnice, MHD
VodaDálkový vodovod
Bezbarierový přístup

Origo partneři v Ostravě

Popis

Nabízíme prostorný byt k pronájmu v centru Ostravy, situovaný na klidné ulici Veleslavínova. Tento byt disponuje třemi pokoji, z nichž dva jsou velké a jeden menší, ideální pro vytvoření pracovny či studovny.

Jasně osvětlený interiér poskytuje dostatek prostoru pro pohodlné bydlení. Moderní kuchyň je plně vybavena veškerými potřebnými spotřebiči a nabízí dostatek úložného prostoru.

Jednou z výhod tohoto bytu je jeho poloha. Ulice Veleslavínova se nachází v blízkosti centra města, což znamená snadný přístup k veškerým obchodům, restauracím a veřejné dopravě. Pro milovníky přírody je toto místo rovněž ideální, protože v blízkém okolí lze nalézt krásné procházky podél řeky i v parku.

K dispozici je také prostorný sklep, který poskytuje dostatek úložného prostoru pro vaše osobní věci. Navíc, tento byt byl nedávno rekonstruován, což znamená, že je v perfektním stavu a nabízí moderní a komfortní bydlení.

Pokud hledáte byt s dostatkem prostoru, skvělou polohou a možností relaxace v přírodě, pak je tento byt na ulici Veleslavínova právě pro vás!

Cenově:
Nájemné: 13.500,- Kč
Služby (doporučená záloha): 4.000,- Kč
Jistota: 36.000,- Kč
Platba RK: 13.500,- Kč (bez DPH).

Podmínky:
Pracující bez exekucí a insolvencí, průkazný příjem.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky pronájmu bytů 3+kk v Ostravě.