Prodej rodinného domu, Očihov, 120 m2 (ID: 1265431)

Očihov

3 290 000 Kč
/za nemovitost
Uvedená cena již reflektuje technický stav nemovitosti, který je uveden v inzerátu.
Hypotéka od 15 679 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaOčihov
ID2023139
StavbaCihlová
Stav objektuPo rekonstrukci
Plocha užitná120 m2
Typ objektuPatrový
Plocha nemovitosti551 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Origo partneři v Očihově

Okna a dveře

Rekonstrukce

Zámečnické práce

Popis

V zastoupení klienta si vám dovolujeme nabídnout ke koupi nově zrekonstruovaný, krásný a útulný dům o dispozici 3+1 a užitné ploše 120m2 na konci slepé ulice v obci Očihov.
Nemovitost se nachází jen kousek od náměstí, přitom je zde však dokonalý klid, díky svému umístění na konci ulice a díky skvělému clonění od vzrostlých stromů a okolních staveb. Na vlastním pozemku o příjemné výměře 551m2 tek nebudete nikým rušeni a to ani provozem na obecních komunikacích.
Dům prošel několika fázemi rekonstrukce a k dnešnímu dni je v domě opraveno a vybudováno vše, co je k bydlení bez investic potřeba. V domě jsou nové podlahy, výmalba, nová kuchyně, elektroinstalace je měděná a rozvody vody plastové. Střešní krytina má stáří 10 let a je zhotovená s bitumenových vlnitých desek.
Dům se skládá v přízemí ze zádveří (4,5m2), předsíně (5,2m2), prostorné kuchyně s jídelnou (17,1m2), koupelny (5,3m2), jednoho z pokojů (14m2), samostatné toalety (2,5m2) a vstupu do sklepa (15m2) a do prvního patra. Pokoj v přízemí je přístupný průchodem v koupelně nebo je do něj možný vstup samostatně ze zahrady. Vzhledem k tomu, že je do něj přivedena voda a vstup je možný samostatně, lze jej využívat jako samostatný ubytovací prostor.
V prvním patře je další prostorná předsíň (15,5m2), veliký obývací pokoj (20m2), ložnice (18m2), zastřešená terasa (8,5m2) pro odpočinek po práci a vstup na půdu (30m2), kde je dostatek úložného prostoru.

Na nemovitosti lze najít několik drobných nedostatků, ale zejména se jedná o drobné nedodělky, jako chybějící lišty a prahy. Pro někoho může být komplikací vstup do spodního pokoje přes koupelnu, což lze ale vyřešit přístavbou nové chodby.

K domu dále patří prostorná garáž, která je součástí stavby a zastřešený prostor za domem, který slouží k odkládání zahradní techniky. Nemovitost je napojena na kanalizaci a vodovod, vytápění zajišťuje nový automatický kotel na TP a o ohřev vody se stará elektrický bojler.

Velmi doporučujeme prohlídku.
Při zájmu o prohlídku domu prosíme kontaktujte výhradně makléře, respektujete tak soukromí vlastníka. Děkujeme za pochopení.

V době vyhotovení inzerce nebyl dodán PENB, proto v souladu se zákonem uvádíme energetickou náročnost G.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Očihově.