Prodej činžovního domu, Oselce, 633 m2

Oselce

6 900 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 32 883 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry nemovitosti

AdresaOselce
ID863634
StavbaCihlová
Stav objektuDobrý
Plocha užitná633 m2
VybavenoČástečně
Lokalita objektuOkraj obce
VlastnictvíOsobní
Balkon

Origo partneři v Oselcích

Podlahy

Stěhovací služby

Střechy

Popis

V zastoupení majitele nabízíme soubor bytových jednotek, které jsou součástí bytového domu v malebné vesnici na pomezí dvou krajů Oselce. Bytový dům se nachází v klidné lokalitě a je situovaný na kraji obce.
Tento soubor bytových jednotek se skládá ze dvou bytů 3+1, jednom 2+1 a jednom 1+1, přičemž všechny bytové jednotky kromě té nejmenší disponují balkóny.
Byty jsou v původním avšak zachovalém stavu a dávají tím novému majiteli možnost zrekonstruovat interiér dle vlastní fantazie.
Bytový dům má novou plechovou střechu a několik dalších úprav.
Tato jedinečná investiční příležitost nabízí případnému investorovi volné ruce v úpravě bytových jednotek a tím navýšení jejich ceny. Bytové jednotky jsou v současné chvíli z velké většiny pronajaté spolehlivými nájemci.

Makléř

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje činžovních domů v Oselcích.