Pronájem rodinného domu, Roztoky, Spěšného, 320 m2

Spěšného, Roztoky

59 000 Kč
/za měsíc
Získejte výhodnou HYPOTÉKU Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaSpěšného, Roztoky
IDN07193
StavbaSmíšená
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná320 m2
Typ objektuPatrový
Podlahová plocha320 m2
Plocha nemovitosti1100 m2
Garáž

Origo partneři v Roztokách

Úklidové služby

Popis

K nastěhování od 15.4.2024.
Ve výhradní zastoupení majitele Vám nabízíme k pronájmu dvougenerační patrový rodinný dům s obytnou plochou 300 m², s terasou 11m² a balkónem 10 m². Dům je částečně podsklepený a disponuje garáží pro dvě auta. Přízemí se sestává ze vstupní chodby, dvou pokojů, koupelny, samostatné toalety, provozní místnosti, kuchyně a obývacího pokoje, ze kterého lze vejít na terasu. V prvním patře se nachází tři neprůchozí pokoje, dvě koupelny, samostatná toaleta, provozní místnost, komora, kuchyně a obývací pokoj se vstupem na balkón.
K domu náleží zahrada 624 m2 s bazénem.

Veškerá občanská vybavenost a výborná dostupnost do Prahy - tím se vyznačují Roztoky!

Měsíční nájem činí 59 000 Kč. Poplatky za služby činí 10 300 a zahrnují telefon, internet, vodné/stočné, pravidelnou údržbu zahrady, odzimování/zazimování bazénu a závlahy a odvoz odpadu, který se může navýšit při větším počtu osob - energie převodem na nájemníky. Vratná kauce 69 300. Provize RK ve výši měsíčního nájmu.

Pozor, velkou výhodou pro potenciální nájemce je, že dům je v profesionální správě společnosti Bohemian Estates, jenž správu pro majitele tohoto domu vykonává. Nájemci je k dispozici kontaktní osoba, která řeší veškeré záležitosti s nájmem spojené (údržba, platby nájemného, vyúčtování, dodatky, a pod.). Nájemci je tak zajištěno bezproblémové užívání domu s kompletním servisem.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky pronájmu rodinných domů v Roztokách (okr. Praha-západ).