Prodej rodinného domu, Chožov, 166 m2

Chožov

1 700 000 Kč
/za nemovitost
Včetně právních služeb a provize
Hypotéka od 8 102 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaChožov
ID0061-NP02597
StavbaPanelová
Stav objektuPřed rekonstrukcí
Plocha užitná95 m2
Typ objektuPatrový
Lokalita objektuKlidná část obce
Podlahová plocha166 m2
Plocha nemovitosti219 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Origo partneři v Chožově

Okna a dveře

Rekonstrukce

Zámečnické práce

Popis

Exkluzivní nabídka rodinného domu v malebné obci Chožov
Vážení zájemci o nemovitosti, představujeme Vám jedinečnou příležitost stát se majiteli řadového rodinného domu v klidné a přátelské obci Chožov, která se nachází pouhých 10 minut jízdy autem od města Louny a zhruba hodinu od Prahy. Tento dvoupodlažní dům z 80. let, stavebního systému STAMO 31 (dřevěná konstrukce se záklopem, na betonových základech, nabízí celkovou užitnou plochu 95 m² a je umístěn na pozemku o celkové ploše 166 m², včetně zahrady o velikosti 44 m² a předního prostoru 56 m².
Dispozice a možnosti využití
Dům s dispozicí 5+1 je ideálně rozvržen do dvou podlaží. V přízemí naleznete prostorný vstup, garáž, dvě místnosti, technické zázemí a toaletu. Ve druhém nadzemním podlaží se nachází tři další pokoje, kuchyň, koupelna a WC. Díky použitému stavebnímu systému je možné dispozici domu elegantně upravit dle vlastních představ a potřeb.
Vybavení a potenciál
Dům je připojen k vodovodu, kanalizaci a elektrické síti, s vytápěním zajištěným elektrickým ohřevem vody prostřednictvím šesti 230 l vodních zásobníků. Tento systém nabízí vynikající potenciál pro instalaci solárních panelů na střeše, což by společně s možnými dotacemi umožnilo efektivní vytápění a ohřev vody v celém domě. Přestože jsou v domě původní dřevěná okna a dveře a vyžaduje rekonstrukci, je to skvělá příležitost pro kreativní jedince, kteří si chtějí svůj budoucí domov přizpůsobit svým snům.
Klidná a půvabná lokalita
Obec Chožov si udržela svůj specifický vesnický ráz s první zmínkou již z roku 1057. Dům se nachází mimo hlavní silnici, což zaručuje klidné a ničím nerušené bydlení. V obci najdete potraviny, kostel, restauraci a zastávky autobusů. Blízkost CHKO České středohoří nabízí krásné přírodní scenérie a možnosti procházek či cyklovýletů.
Cena a financování
Nabízíme tento rodinný dům za cenu 1 400 000 Kč, s možností financování prostřednictvím hypotečního úvěru, při kterém Vám rádi poskytneme veškerou potřebnou pomoc a poradenství. K dispozici je také technická zpráva o stavu nemovitosti, která bude součástí prodejní dokumentace.
Nenechte si ujít tuto jedinečnou příležitost
Nabízíme k prodeji celkem tři řadové domy z původních sedmi, takže si ještě můžete vybrat. Navíc jsme pro Vás připravili video s možnou inspirací a vizualizacemi vybraných pokojů, které Vám pomohou lépe si představit potenciál této nemovitosti.
Pokud hledáte klidné bydlení s možností vlastních úprav a v blízkosti přírody, tento dům v Chožově by mohl být Vaším novým domovem. Pro více informací nebo domluvení prohlídky nás neváhejte kontaktovat.
Těšíme se na Vás!

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Chožově.