Pronájem bytu 1+1, Plzeň - Bolevec, Tachovská, 40 m2

Tachovská, Plzeň, Bolevec

9 900 Kč
/za měsíc
+ en., vratná kauce, provize
Získejte výhodnou HYPOTÉKU Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaTachovská, Plzeň, Bolevec
ID903
StavbaPanelová
Stav objektuPo rekonstrukci
Plocha užitná40 m2
Patro4. z 8
Lokalita objektuKlidná část obce
VlastnictvíOsobní
Plocha nemovitosti40 m2
Třída energetické náročnostiC - Úsporná
Sklep
Lodžie

Origo partneři v Plzni

Finance a pojištění

Finance a pojištění

Pro Západ realitní s.r.o. zakládající člen nezávislé komunity makléřů

Exkluzivní odborník pro region, který Vám rád pomůže vyřešit financování. Neváhejte jej nezávazně poptat a zjistěte možnosti, které jsou aktuálně na trhu. Vše příjemně, s ochotou a plnou odborností.

Vyberte si z dalších služeb v okrese

Podlahy

Stěhovací služby

Střechy

Popis

Pronájem prostorného bytu 1+1 po rekonstrukci v Plzni - Bolevci Exkluzivně nabízíme k pronájmu útulný byt 1+1, který se nachází v lokalitě s kompletní občanskou vybaveností v Plzni – Bolevci (Tachovská ul.) a zároveň v blízkosti přírody. Byt o výměře 40 m2 je po kompletní rekonstrukci, nachází se ve 3. patře revitalizovaného domu s výtahem a nabízí krásný výhled na Radyni. Vybavení bytu bude dle domluvy. V mezipatře je možné využít lodžii např. na sušení prádla. Součástí pronájmu je sklepní kóje v suterénu domu. OTOP a TUV řešeno dálkově z Plzeňské teplárenské. Měsíční náklady činí cca 3 500 Kč vč. el. a plynu. Do bytu je zavedena STA, Internet poskytuje Pilsfree. Preferujeme dlouhodobý pronájem slušným pracujícím/studujícím bezkonfliktním nájemcům. Byt je k nastěhování ihned. V případě zájmu o prohlídku volejte PO-PÁ: 9 – 17 hod.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky pronájmu bytů 1+1 v Plzni.