Pronájem pokoje, Plzeň, Jilmová, 16 m2

Jilmová, Plzeň

6 000 Kč
/za měsíc
cena je vč. všech služeb energií, bez kauce! Provize RK je 7.900,-Kč vč. DPH
Získejte výhodnou HYPOTÉKU Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaJilmová, Plzeň
ID2239
StavbaCihlová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná16 m2
Patro1. z 2
VybavenoNe
Lokalita objektuKlidná část obce
VlastnictvíOsobní
Podlahová plocha16 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Elektřina230V
PlynPlynovod
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníÚstřední plynové
KomunikaceAsfaltová
TelekomunikaceTelefon, Internet, Kabelová televize, Kabelové rozvody, Ostatní
DopravaDálnice, Silnice, MHD, Autobus
VodaDálkový vodovod
Parkování

Origo partneři v Plzni

Finance a pojištění

Finance a pojištění

Pro Západ realitní s.r.o. zakládající člen nezávislé komunity makléřů

Exkluzivní odborník pro region, který Vám rád pomůže vyřešit financování. Neváhejte jej nezávazně poptat a zjistěte možnosti, které jsou aktuálně na trhu. Vše příjemně, s ochotou a plnou odborností.

Vyberte si z dalších služeb v okrese

Podlahy

Stěhovací služby

Střechy

Popis

Ve výhradním zastoupení Vám nabízíme pronájem kompletně zařízeného pokoje, výhradně pro studenta o celkové podlahové ploše 16m2, který se nachází v 1. patře cihlového rodinného domu v Plzni Radčicích. Nabídka je pouze studentská. Vstup je samostatný, kdy je tady menší předsíně ze které se vstupuje do velké kuchyně s obývacím prostorem. Kuchyně je kompletně zařízená se všemi spotřebiči a je společná ještě pro jeden pokoj. Pokoje jsou tady dva samostatné a neprůchozí, jedná se tedy o byt 2+1. Každý z pokojů je zařízený vlastním lůžkem, stolem a židlí a je tady skříň a další drobnější nábytek i knihovna a poličky. K využívání je kompletní kuchyně se spotřebiči, koupelna, jídelní stůl se židlemi.
Měsíční nájem za pokoj vč. služeb a energií je 6.000,-Kč. Cena je kompletní, konečná a paušální. Nic dalšího se již k nájmu nepřiplácí. Provize RK je 7.900,-Kč vč. DPH. Pronájem je bez kauce!
V patře pak bydlí majitelé domu se samostatným vstupem. Bezproblémové parkování přímo před domem. Okolí je velice pěkné, klidné s dojezdovou vzdáleností do centra města 5 minut. Blízko je pošta, obchod, jezdí sem pravidelné spoje MHD. Pronájem je nejlépe pro studenta nebo absolventa. Bez zvířat. Výborné soukromí, nic dalšího než dva samotné pokoje se již pronajímat nebude a není. Vstup je vlastní a samostatný. PENB - G. Štítek energetické náročnosti není k dispozici.
K prohlídkám již v současné době. Pronájem je již volný a k dispozici. Lokalita je naprosto výborná s malou dojezdovou vzdáleností do centra města. Záleží na domluvě. Ve druhém pokoji bydlí velmi slušný student - sám. Celý byt 2+1 je se oběma pokoji. Vlastní sociální zázemí. V bytě 2+1 budou tedy i po obsazení tohoto pronájmu/pokoje celkem pouze dvě osoby, což je velkou výhodou! Parkování před domem. Do centra města Plzně cca 8 minut. Vřele doporučuji! Volné ihned (od dubna) nebo později, vše záleží na domluvě, Pronájem může být od září 2024, tedy počátku semestru. Důležitá je slušnost a solidnost. Dlouhodobě, ale je možnost i na kratší dobu např. v rámci semestru. Poslední student tady bydlel po celou dobu svého studia a úspěšně dokončil. Nově foceno 4.4. 2024. Nově položený zátěžový koberec.
Jedná se o velice příjemné bydlení, pouze pro jednoho studenta!
Vřele doporučuji!

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky pronájmu pokojů v Plzni.