Prodej bytu 1+kk, Bakov nad Jizerou, Boleslavská, 38 m2

Boleslavská, Bakov nad Jizerou

3 591 000 Kč
/za nemovitost
včetně právního servisu
Hypotéka od 17 114 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaBoleslavská, Bakov nad Jizerou
StavbaSmíšená
Stav objektuVe výstavbě
Plocha užitná38 m2
Lokalita objektuCentrum obce
VlastnictvíOsobní
Podlahová plocha38 m2
Třída energetické náročnostiB - Velmi úsporná
Balkon
Lodžie

Origo partneři v Bakově nad Jizerou

Úklidové služby

Popis

Projekt Rezidence Falco nabízí nadstandardní byty v samotném centru Bakova nad Jizerou, který se nachází v těsné blízkosti Mladé Boleslavi. Jedná se o komorní projekt bytového domu o 24 bytových jednotkách zaručující dostatek soukromí jeho obyvatelům a současně možnost komunitního bydlení a sousedského života. Za tím účelem je rezidence vybavena společným venkovním prostorem, včetně dětského hřiště a venkovní grilovací plochy, kde se můžete blíže seznámit s Vašimi sousedy, zatímco Vaše děti budete mít pod dohledem. Mysleli jsme i na seniory, a proto je celá rezidence koncipována jako bezbariérová.

V rezidenci Falco máte na výběr ze všech variant bytových jednotek, počínaje startovacími byty velikosti 1+kk, přes byty 2+kk, zde však velkoryse dimenzovanými, poskytující zázemí i rodině s malými dětmi, přes nadstandardní 3+kk až po honosné byty 4+kk, včetně střešního penthouse apartmá s terasou a přípravou pro soukromou jacuzzi. Nepřehlédněte rovněž bytové jednotky v přízemí, které disponují prostornou, ale současně nenáročnou soukromou zahradou. Pro každou bytovou jednotku je navíc připraveno minimálně jedno garážové stání, pro větší bytové jednotky pak rovnou dvě stání, a to i s přípravou pro nabíjení elektromobilů.

Doslova jen pár kroků od rezidence naleznete vše potřebné, přes obchody, vyhlášené cukrárny, zahradnictví, restaurace, sportovní zázemí, ale též vlakovou a autobusovou zastávku, garantující nejen spojení na blízkou Mladou Boleslav, ale i Prahu a Liberec.
Rezidence Falco zaujme též architekturou, kde je velmi citlivě respektováno její zasazení v samém centru obce naproti majestátní budově Sokolovny. Ostatně právě budova Sokolovny dala rezidenci svůj název, neboť Falco latinsky znamená sokol.

Byt 2.3 – 1+kk, 2.NP, podlahová plocha 38,0 m2, balkón 4,1 m2, garážové stání – 3.591.000 Kč (uvedená cena se zaváděcí 10% slevou vč. DPH)

Standardy bytů
Dveře – interiérové, exteriérové – Sapeli
Podlahy – koupelna, WC – dlažba, ostatní místnosti – vinylové lamely, dekor dřeva
balkony / terasy – betonová protiskluzová dlažba
Okna – plastová s izolačním trojsklem, včetně přípravy pro venkovní žaluzie
Koupelna – bezbariérový sprchový kout / vana, keramické umyvadlo bílé, vodovodní baterie chromová, keramický obklad, designový topný elektrický žebřík
WC – mísa závěsná, sedátko soft-close
Vytápění – podlahové teplovodní vytápění
Klimatizace – příprava na klimatizaci ve všech bytových jednotkách v obytných místnostech
střešní FVE zajišťující částečný ekologický zdroj elektrické energie
Internet – optický kabel do každé bytové jednotky
Zahrada/balkon – elektro zásuvka, přípojka vody, přívod pro osvětlení

Termín dokončení a předání bytových jednotek – 1. kvartál 2027.

V nabídce máme i další byty 1+kk v tomto domě, proto nás neváhejte kontaktovat pro více informací. K dispozici vám jsou i naši finanční poradci, kteří vám pomohou zajistit nejlepší podmínky financování na trhu.

Speaking English.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 1+kk v Bakově nad Jizerou.