Prodej bytu 1+kk, Praha - Malešice, Nad úžlabinou, 31 m2 (ID: 1257525)

Nad úžlabinou, Praha 10 - Malešice

4 990 000 Kč
/za nemovitost
Cena je včetně provize.
Hypotéka od 23 781 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaNad úžlabinou, Praha 10 - Malešice
ID708215
StavbaSmíšená
Stav objektuNovostavba
Plocha užitná31 m2
Lokalita objektuKlidná část obce
VlastnictvíOsobní
Třída energetické náročnostiB - Velmi úsporná
Balkon

Origo partneři v Praze 10

Stěhovací služby

Popis

Exkluzivně nabízíme k prodeji byt 1+kk s parkovacím místem a sklepem, nacházející se v žádané lokalitě v Praze 10 – Malešicích v rezidenci Byty Malešice.

Jedná se o kvalitní projekt v srdci Malešic, který se stal dominantou celé oblasti. Jeho první etapa byla zkolaudována v roce 2013.


Byt 1+kk s obytnou plochou 31,9 m2 a balkonem o velikosti 4 m2 se nachází v 7.NP domu. Jednotka je klasicky dispozičně koncipovaná, sestává z chodby se vstupem do obývacího pokoje s kuchyní, vybavené kuchyňskou linkou, koupelny se sprchovým koutem a WC a menší předsíní. Na podlahách je položen laminát a dlažba.

Byt je díky nízkým provozním nákladům a dobré lokalitě ideální rovněž jako investice, neboť je dlouhodobě pronajat za atraktivní tržní cenu. Cena bytu je 4.990.000,- Kč včetně sklepu, cena parkovacího stání je 660.000,- Kč a je nedílnou součástí bytové jednotky.

Projekt má skvělé umístění s výbornou dostupností do centra, pouze tři zastávky autobusem od stanice metra A - Želivského. Zároveň se v okolí nachází veškerá občanská vybavenost: obchody, školy, školky či poliklinika. Jednou z dalších nesporných výhod projektu je pěší dostupnost renovovaného Malešického parku.

Rádi Vám k této nabídce poskytneme veškeré informace a zajistíme prohlídku.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 1+kk v Praze 10.