Prodej bytu 1+kk, Praha - Hostivař, Hornoměcholupská, 22 m2 (ID: 1283840)

Hornoměcholupská, Praha, Hostivař

3 450 000 Kč
/za nemovitost
včetně provize, včetně právního servisu
Hypotéka od 16 442 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaHornoměcholupská, Praha, Hostivař
ID00920
StavbaSkeletová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná22 m2
Patro4. z 6
Druh objektuV bloku
Lokalita objektuCentrum obce
VlastnictvíOsobní
Třída energetické náročnostiC - Úsporná
Ukazatel energetické náročnosti205 kWh/m2 za rok
Elektřina230V
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníÚstřední dálkové
KomunikaceAsfaltová
TelekomunikaceInternet
DopravaVlak, Dálnice, Silnice, MHD, Autobus
VodaDálkový vodovod
Balkon
Výtah

Origo partneři v Praze 10

Stěhovací služby

Popis

Nabízíme k prodeji byt o velikosti 1+kk v osobním vlastnictví s výtahem ve 3. patře skeletového domu s vlastní recepcí.
V předsíni bytu je po pravé straně zabudována prostorná vestavěná skříň. Vlevo je vstup do koupelny se sprchovým koutem a toaletou. Pokoj s kuchyňským koutem je vybaven kuchyňskou linkou s vestavěnými spotřebiči a to varnou deskou, mikrovlnou troubou, digestoří a lednicí s mrazákem. Byt je orientovaný na jihozápadní světovou stranu a je velmi světlý. Na oknech jsou žaluzie a na podlahách kombinace laminátové plovoucí podlahy a dlažby. Na byt je možné čerpat hypoteční úvěr.
Pro budoucího majitele se nabízí možnost převzetí garážového stání za 1500,- Kč/měs. Měsíční poplatky 2890,- Kč + elektřina. Fond oprav činí 440,- Kč/měs.
Dům poskytuje svým obyvatelům nadstandardní vybavení jako je posilovna, prádelna, prostorná střešní terasa s výhledy. Terasa i posilovna v suterénu domu disponují sociálním zařízením (WC, sprcha). V přízemí objektu se nachází restaurace. Výhodou je velmi dobré dopravní spojení (zastávka Hostivařská tram 22, 26 a 13 a bus ). V docházkové vzdálenosti se nachází OC Hostivař a vlakové nádraží Praha-Hostivař. Místo nabízí plnou občanskou vybavenost, sportovní a kulturní vyžití i blízkost přírodních lokalit - Hostivařská přehrada, lesopark Hostivař. Byt je výhodnou investiční příležitostí s dobrou výnosností. Doporučujeme!

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 1+kk v Praze 10.