Prodej rodinného domu, Jesenice, Jahodová, 164 m2 (ID: 1257515)

Jahodová, Jesenice

19 490 000 Kč
/za nemovitost
Cena je včetně provize
Hypotéka od 92 884 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaJahodová, Jesenice
ID1401516
StavbaSmíšená
Stav objektuNovostavba
Plocha užitná164 m2
Typ objektuPřízemní
Lokalita objektuKlidná část obce
Plocha nemovitosti956 m2
Třída energetické náročnostiA - Mimořádně úsporná

Origo partneři v Jesenici

Úklidové služby

Popis

Exkluzivně nabízíme k prodeji krásný rodinný dům o výměře 164 m2 s pozemkem 956 m2 v části obci Jesenice - Horních Jirčanech.
Celková dispozice domu je 4+kk, přičemž tento sestává z velkého obývacího pokoje s moderní kuchyňskou linkou, hlavní ložnice s vlastní šatnou a koupelnou s WC, dvou pokojů, další koupelny se saunou a technické místnosti. Na pozemku se nachází rovněž malý zahradní domek s podsklepením.

Dům je nízkoenergetický a je postaven z kvalitních stavebních materiálů, které Vám zajistí tepelnou pohodu. Jedná se o takzvaný „chytrý dům“, který lze ovládat přes aplikaci v telefonu. Nemovitost je vybavena tepelným čerpadlem, rekuperací / ventilací, centrálním vysavačem i podlahovým vytápěním. Regulaci teploty lze nastavit v každém pokoji zvlášť. Okna s trojskly disponují UV – tónováním a instalovanými automatickými předokenními roletami.
Na pozemku se dále nachází 38 metrů hluboký vrt, umožňující čerpání pitné vody i vody na zalévání. Ohřev vody a topení zajišťuje tepelné čerpadlo. Na hranici pozemku je dále zřízena plynová přípojka.

Nespornou výhodou je žádaná lokalita, blízkost lesa a výborné dopravní spojení do Prahy. V pěší vzdálenosti od domu je autobusová zastávka. Do centra Prahy se dostanete autem za necelé půl hodiny.

Rádi Vám k této nabídce poskytneme veškeré informace a zajistíme prohlídku.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Jesenici (okr. Praha-západ).