Prodej rodinného domu, Jesenice, Albatrosová, 330 m2

Albatrosová, Jesenice

29 895 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 142 471 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaAlbatrosová, Jesenice
ID0652
StavbaCihlová
Stav objektuNovostavba
Plocha užitná360 m2
Typ objektuPatrový
Lokalita objektuKlidná část obce
Podlahová plocha330 m2
Plocha nemovitosti1165 m2
Třída energetické náročnostiD - Méně úsporná
Garáž

Origo partneři v Jesenici

Úklidové služby

Popis

Nabízíme k prodeji luxusní vilu 6 kk/B na pozemku o rozloze 1163 m² v malebné obci Zdiměřice, nedaleko Prahy v okrese Praha-západ. Tato exkluzivní nemovitost, postavená v roce 2008, je skvělým zástupcem moderní architektury a nabízí nadstandardní vybavení.

Vila, která je postavena z kvalitních cihlových materiálů, se nachází na samostatném pozemku a nabízí prostorné 5 a více pokojů. Je rozdělena na dvě patra a disponuje užitnou plochou 329 m². Interiér domu je vzdušný a plný světla, což vytváří příjemnou atmosféru.

• Vlastní studna s užitkovou vodou na zalévání zahrady.
• Výstavba provedena z nadstandardních materiálů a velmi kvalitně.
• Výška dveří 215 x 90 cm.
• Vzdušné a světlé prostory.
• Dům umístěn ve slepé ul.
• Krytý bazén s protiproudem

Přízemí domu je dominováno obrovským obývacím pokojem s jídelním koutem a moderní kuchyní. Zde se také nachází pokoj pro hosty, prostorná vstupní hala, sauna, koupelna s WC, schodiště a spíž.

Ve druhém patře se nachází galerie, která nabízí další prostor pro odpočinek a relaxaci. Dále zde najdete čtyři ložnice, tři koupelny s WC, šatnu, technickou místnost a dva balkony, které nabízejí nádherný výhled do okolí.

Kromě toho vila nabízí také další výhody, jako je vlastní studna s užitkovou vodou pro zahradu, krytý bazén s protiproudem o objemu 30 m³ vody a garáž pro dva vozy s přístřeškem na další dva vozy.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Jesenici (okr. Praha-západ).