Pronájem rodinného domu, Průhonice, Sadová, 350 m2 (ID: 1257425)

Sadová, Průhonice

99 000 Kč
/za měsíc
+ poplatky 17.000,- Kč
Získejte výhodnou HYPOTÉKU Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaSadová, Průhonice
IDV0946S
StavbaCihlová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná350 m2
Typ objektuPatrový
Podlahová plocha350 m2
Plocha nemovitosti1081 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Origo partneři v Průhonicích

Úklidové služby

Popis

Nově zrekonstruovaný, nezařízený, 5-ložnicový, samostatně stojící, rodinný dům se 4 koupelnami k pronájmu, 7+1, 350m2. Nemovitost se nachází v klidné rezidenční lokalitě v Průhonicích, v těsné blízkosti náměstí s obchody a restauracemi, nedaleko Průhonického parku, pár minut jízdy ke komerční a nákupní zóně Čestlice (např. Albert, Billa, Makro, Kika, Aquapark), 15 minut autobusem na stanici metra Opatov a 20 minut jízdy k k Britské mezinárodní škole.

Dispozice přízemí: vstup s vestavěnou skříní, předsíň, prostorný obývací pokoj (53m2) s krbem a vstupem na terasu (30m2) s vestavěným grilem a zahradu, plně vybavená nová kuchyň (sklokeramická varná deska, trouba, lednice s mrazákem a myčka) s jídelním koutem, ložnice a nová koupelna (s vanou, sprchovým koutem, umyvadlem, toaletou a bidetem). 1. patro: ložnice s vestavěnými skříněmi a vlastní novou koupelnou (se sprchovým koutem, umyvadlem a toaletou), velká ložnice s vestavěnými skříněmi a vstupem na velkou terasu s výhledem do zahrady, další dvě ložnice, šatna a nová koupelna (s vanou, sprchovým koutem, umyvadlem, toaletou a bidetem). Suterén: pokoj (20m2) vhodný k využití jako herna pro děti, hobby místnost nebo i pokoj pro hosty, sauna s novou koupelnou (se sprchovým koutem, umyvadlem a toaletou), velká prádelna se sušárnou, sklad a kotelna.

Na podlaze jsou parkety a dlažba. Vestavěné skříně, alarm, satelit, solární panely, elektrické vytápění. U domu je zahrada o výměře 861m2 se zavlažovacím systémem. K domu náleží 2 garáže (1 v suterénu a 1 vedle domu).

Nájemné: 99.000,- Kč + poplatky cca 17.000,- Kč/měsíc (včetně údržby zahrady).

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky pronájmu rodinných domů v Průhonicích.