Prodej rodinného domu, Čistá, 295 m2

Čistá

6 250 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 29 786 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaČistá
ID865206
StavbaCihlová
Stav objektuPřed rekonstrukcí
Plocha užitná295 m2
VybavenoNe
Druh objektuSamostatný
Lokalita objektuKlidná část obce
VlastnictvíOsobní
Plocha nemovitosti797 m2

Origo partneři v Čisté

Úklidové služby

Popis

Unikátní příležitost: Rodinný dům s možností vícegeneračního bydlení v Čisté.
Nabízíme k prodeji prostorný rodinný dům ze 70. let, který se nachází v idylickém prostředí obce Čistá, jen kousek od Mladé Boleslavi. Tento třípodlažní dům, který je svým rozvržením ideální pro vícegenerační bydlení, představuje vynikající investici pro ty, kteří hledají prostor pro realizaci vlastních představ a snů.
Prostor domu: dvě nadzemní podlaží a rozsáhlý suterén s garáží, dílnou, kotelnou a sklepy. Možnost vybudování dvou samostatných bytových jednotek 3+1 v obou nadzemních podlažích. Exteriér: rozlehlá, rovinatá a oplocená zahrada nabízí soukromí a prostor pro relaxaci či zahradničení.
Tento dům čeká na nového majitele, který do něj vdechne nový život a adaptuje ho na míru svým potřebám. Ať už hledáte prostorný domov pro vaši rodinu nebo unikátní příležitost pro vícegenerační bydlení, tento dům nabízí obě možnosti. Nechte se inspirovat klidným prostředím a možností vytvořit si Váš nový domov.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Čisté (okr. Mladá Boleslav).