Prodej rodinného domu, Benátky nad Jizerou, 90 m2 (ID: 1288092)

Benátky nad Jizerou

9 450 000 Kč
/za nemovitost
cena je uvedena včetně provize RK a právního servisu
Hypotéka od 45 036 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaBenátky nad Jizerou
StavbaDřevěná
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná90 m2
Typ objektuPřízemní
Plocha nemovitosti982 m2
Třída energetické náročnostiB - Velmi úsporná

Origo partneři v Benátkách nad Jizerou

Úklidové služby

Popis

Dřevostavba samostatně stojícího nízkoenergetického rodinného domu se slunnou zahradou v klidné rezidenční lokalitě v obci Dražice nedaleko Benátek nad Jizerou. Jedná se o promyšlený a kvalitně zpracovaný projekt dřevostavby s přihlédnutím k okolní krajině, pozemku a úsporu energií.

Účelná dispozice domu 4+kk nabízí majiteli obývací pokoj s přístupem na terasu, krbem a plně vybavenou kuchyňskou linku, 3 ložnice, prostornou chodbu a vstupní prostor, technickou místnost, koupelnu s rohovou vanou a místem pro pračku/sušičku, samostatnou toaletu aj.

V celém domě je podlahové vytápění (zdrojem tepla je elektrokotel). Podlahovou krytinou je kvalitní plovoucí podlaha a dlažba, okna jsou vybaveny trojskly, v domě je kombinace systému posuvných a otevíravých dveří atd. Přesah jižní poloviny střechy zajišťuje kryté parkovací stání, posezení a je vhodný i k případné instalaci solárních panelů. Zahrada s bazénem je účelně rozdělena na odpočinkovou část a část pro pěstování zeleniny.

Dražice je obec navazující na Benátky nad Jizerou, kde je k dispozici základní občanská vybavenost, jako je mateřská školka, základní škola, obchod s potravinami, restaurace. Kompletní občanskou vybavenost pak nabízí Benátky nad Jizerou, které jsou rychle dostupné i díky autobusovému spojení. Spojení do Prahy autem ca 20 min, autobusem ca 30 min.

Podlahová plocha 90 m2, zastavěná plocha, 104,6 m2, plocha pozemku 982 m2.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!