Prodej rodinného domu, Bukovec, 160 m2 (ID: 1254341)

Bukovec

2 590 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 12 343 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaBukovec
ID764
StavbaCihlová
Stav objektuPřed rekonstrukcí
Plocha užitná160 m2
Typ objektuPřízemní
Lokalita objektuOkraj obce
Plocha nemovitosti1033 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Origo partneři v Bukovci

Podlahy

Stěhovací služby

Střechy

Popis

Hledáte nemovitost, ve které můžete upustit svojí fantazii při rekonstrukci ihned po koupi? Kde je možnost krásné podkrovní vestavby? Kde na pozemku stojí stodola o zastavěné ploše 143m²? Kde je klid a krásný výhled po okolí? Tak v tomto případě tato nemovitost může být vhodnou příležitostí právě pro vás.
Nabízíme k prodeji rozlehlý dům s pozemek (1033m²), na kterém stojí rozměrná stodola ve vesnici Bukovec u Horšovského Týna. Samotný dům má zastavěnou plochu 192m². Užitná plocha je 160m² a to jen v přízemním patře. Podkroví je krásně prostorné a nabízí se zde možnost dalšího využití pro bydlení. Stodola má zastavěnou plochu 143m² a vně se ukrývá garážové stání.

V domě funkční elektrika, voda je řešena vlastní studnou a odpad jímkou.
Na obci se nyní řeší výběrové řízení firem, které se postarají o napojení domů na vodovodní řád a kanalizaci.

Bukovec se nachází v dojezdové vzdálenosti 10 minut od Holýšova, Staňkova a Horšovského Týna. Do Plzně cesta tvrá 35 minut.

Nemovitost stojí za to si prohlédnout, proto nás neváhejte kontaktovat a domluvte si prohlídku.
S financováním Vám rádi pomůžeme.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Bukovci (okr. Plzeň-jih).