Prodej skladu, Planá nad Lužnicí, Husova, 761 m2

Husova, Planá nad Lužnicí

29 990 000 Kč
/za nemovitost
včetně právního servisu a všech poplatků
Hypotéka od 142 924 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry nemovitosti

AdresaHusova, Planá nad Lužnicí
IDBK190
StavbaCihlová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná761 m2
Typ objektuPatrový
Lokalita objektuKlidná část obce
Podlahová plocha761 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná

Origo partneři v Plané nad Lužnicí

Popis

Hledáte skladové prostory s kancelářemi v jedné budově a stále nemůžete nic vhodného najít? Na Táborsku je nabídka těchto komerčních nemovitostí velmi omezená, ale právě třeba tato nemovitost vám bude umístěním, velikostí skladů a kanceláří naprosto vyhovovat.

Rádi bychom vám představili prodej dvoupodlažní víceúčelové komerční nemovitosti, která se skládá ze dvou částí. První část tvoří administrativní budova po velmi zdařilé rekonstrukci a v druhé části je nově postavená skladová hala z roku 2018. Nemovitost disponuje třemi sklady, showroomem o celkové výměře 576 m² a 6 kancelářemi o výměře 100 m². Budova je ve výborném stavu a do budoucna nevyžaduje další investice. Fasáda je zateplena vatou, okna jsou plastová. Střecha je nová z trapézového plechu. Vytápění a ohřev vody zajišťují dva plynové kotle značky Vaillant. Stropy ve skladové části jsou betonové s nosností 2.000 kg/m². Výška skladu v přízemí je 3 m a v 1. patře je 2,6 m.

Nemovitost je napojena na veškeré inženýrské sítě jako je vodovod, kanalizace, plyn a elektřina. Součástí prodeje je vyhotovený projekt na výstavbu jednoho bytu v podkroví a rozšíření skladu v 1. patře o dalších 120 m². Parkovat je možné na uzavřeném dvoře objektu nebo v blízkém okolí na veřejné komunikaci. Svou polohou nabízí skvělé dopravní spojení, sjezd na dálnici D3 je vzdálený pouze 3 minuty.

Pro více informací nebo se zájmem o prohlídku mě neváhejte kontaktovat. Těším se na vás.

Makléř

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje skladů v Plané nad Lužnicí.