Prodej rodinného domu, Klatovy, 57 m2

Klatovy - Křištín

1 784 706 Kč
/za nemovitost
cena se závislá od zvolené velikosti a dispozice domu
Hypotéka od 8 505 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaKlatovy - Křištín
Stav objektuProjekt
Plocha užitná57 m2
Typ objektuPřízemní
Lokalita objektuKlidná část obce
Plocha nemovitosti1000 m2

Origo partneři v Klatovech

Podlahy

Stěhovací služby

Střechy

Popis

Mobilní modulové domy v Křištíně pouhých 10 minut od Klatov – to je nově vznikající developerský projekt situovaný na okraji obce Křištín a na samém úpatí Šumavy. Tento projekt nabídne 19 modulových mobilních domů od velikosti 24 m² – 57 m² a dispozici od 1+kk po 4+kk. Každý dům má svůj vlastní velkolepý pozemek o velikosti 1000 m2. Tady už bude na Vás jak ho využijete.
Velkou předností je nejen snadná údržba, ale i nízká energetická náročnost. Jedná se o moderní bydlení zasazené do poklidného venkovského prostředí, které Křištín nabízí. Cenově jsou nastavené v návaznosti na velikost domu, výbavu a dispozici. Standard domů je nastaven formou finančních budgetů.
Nesmírnou přidanou hodnotou tohoto projektu je aktivní spolupráce s developerem, pro kterého není problém cokoliv, je-li to v souladu se stavebním povolením, projektovou dokumentací.
K dovedení do dokonalosti necháváme na kupujícím výběr obkladů, dlažeb aj. Sami si určíte materiál a barevnost svého nového domova, nebo rekreačního sídla.
Křištín je malá obec, část okresního města Klatovy. Nachází se 7 km na jihovýchod od Klatov, kde najdete veškerou občanskou vybavenost. Klatovy jsou druhým největším městem v kraji a přezdívá se mu také “brána Šumavy”.
Lokalita je velmi klidná. Okolí tvoří zahrady, chaty a rodinné domy. Vy se tak můžete rozhodnout, jestli Váš nový dům bude sloužit primárně k bydlení, nebo rekreačním účelům.
Plánované datum dokončení výstavby je Q2 2025. Pro podrobnější informace o jednotlivých domech a projektu celkově naleznete na www.sixreality.cz, případně nás neváhejte kontaktovat telefonicky.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Klatovech.