Prodej rodinného domu, Lesná, Písařova Vesce, 70 m2

Písařova Vesce, Lesná

2 499 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 11 909 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaPísařova Vesce, Lesná
IDSF1724
StavbaSmíšená
Stav objektuDobrý
Plocha užitná70 m2
VybavenoČástečně
Typ objektuPatrový
Druh objektuSamostatný
Plocha budovy53 m2
Podlahová plocha70 m2
Plocha nemovitosti1591 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
TopeníLokální tuhá paliva
DopravaSilnice, Autobus
Bezbarierový přístup

Origo partneři v Lesné

Podlahy

Stěhovací služby

Střechy

Popis

Dovoluji si Vám nabídnout k prodeji samostatně stojící chalupu v obci Písařova Vesce, okr. Tachov. Předmětem prodeje je nepodsklepená, patrová stavba se sedlovou střechou, která je dispozičně řešena jako bytová jednotka o velikosti 2+KK (3+KK). Užitná plocha domu je cca 70 m2.
Dům je po částečné rekonstrukci. V přízemí domu se nachází vstupní chodba, obývací pokoj s jídelnou, kuchyňským koutem, koupelnou s WC. V patře se nachází obytný prostor, který lze využívat jako dva pokoje nebo jeden veliký. Vytápění domu je řešeno lokálně - krbovými kamny s výměníkem. Ohřev vody je řešen prostřednictvím kombinovaného bojleru. Odpad je sveden do ČOV. Voda je řešena studnou.
K relaxaci a odpočinku je zde k dispozici udržovaná zahrada o celkové výměře 1591, na které se nachází příjemné posezením s pergolou, plechová garáž a skleník. Dům lze využívat jak k trvalému bydlení, tak jako rekreační chalupu pro odpočinek vzhledem ke klidné lokalitě, kde se dům nachází. Koupi domu je možné realizovat pomocí hypotečního úvěru, který Vám můžeme zprostředkovat.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Lesné (okr. Tachov).