Prodej rodinného domu, Čeladná, 134 m2

Čeladná

4 990 000 Kč
/za nemovitost
nejnižší podání
Hypotéka od 23 781 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaČeladná
ID5368AD2323AS
StavbaSmíšená
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná134 m2
Typ objektuPatrový
Plocha nemovitosti1720 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná

Origo partneři v Čeladné

Popis

Nabízíme k prodeji formou elektronické aukce rodinný rekreační dům o výměře 134 m2 a pozemkem o celkové výměře 1.720 m2. V obci Čeladná, okres Frýdek Místek.

Elektronická aukce se bude konat dne: 2.5.2024 od 13:00 hod do 13:30 hod. V aukci čiňte nabídku ceny formou příhozů na našem portále aukcí a dražeb.
Více informací na: https://www.e-drazby.cz/index.php?obj=&dd=MzM3NjI=

Dispoziční řešení domu jsou dvě nadzemní podlaží, z toho v prvním nadzemním podlaží 2 pokoje, kuchyň a kompletní sociální zařízení koupelna +WC. Na prostornou terasu je přístup jak z obývacího pokoje, tak ze zahrady. V druhém nadzemním podlaží jsou 4 samostatné pokoje. Dům je podsklepený se spoustou úložného prostoru a součástí je další WC s přístupem ze zahrady

Voda je zavedena ze studny. Dům je vytápěn 2 krby na tuhá paliva případně el přímotopy. Odpad je sveden do centrální kanalizace s trativodem. Dům je napojena na elektřinu 220 V a připojení k internetu řešeno WIFI přenosem od lokálního poskytovatele.

V roce 2010 byla přistavěna zděná přístavba a vznikla nová koupelna s vanou a sprchovým koutem, WC a spíží. Střecha je pokryta šindelem se zárukou do roku 2045.
Obytné místnosti mají nová euro okna s dřevěnými okenicemi.
Průkaz energetické náročnosti budovy - PENB -C

Výhodou je příjezd po obecní asfaltové komunikaci, krásná a klidná lokalita v podhůří Beskyd, snadná a rychlá dostupnost do centra. Čeladná je velmi žádanou a lukrativní lokalitou s dobrou dostupností z Ostravy, Frýdku, Havířova a dalších měst. Celková užitná plocha 134 m2 vám poskytne dostatek prostoru pro relaxaci, setkávání s přáteli a rodinné aktivity. Tato nemovitost je skutečně jedinečná a nabízí vám neopakovatelnou šanci získat svůj vlastní luxusní koutek.

Aukční jistota se automaticky vrací, pokud se v aukci zájemce nestane vítězem nebo vítězem v pořadí.

Nemovitost lze financovat hypotečním úvěrem.

GPS: 49.547492939, 18.344965265

Prohlídka se bude konat 26.4.2024 v 15:00 hodin. Pro potvrzení účasti volejte aukčního specialistu - pan Ing. Jan Ševčík. V případě, že nikdo nepotvrdí účast, prohlídka se konat nebude. Účast na prohlídce není podmínkou pro účast v aukci.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Čeladné.