Prodej chalupy, Bojiště - Mstislavice, 180 m2

Bojiště, Mstislavice

2 090 000 Kč
/za nemovitost
včetně provize a právních služeb
Hypotéka od 9 960 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaBojiště, Mstislavice
ID4883
StavbaSmíšená
Stav objektuPřed rekonstrukcí
Plocha užitná180 m2
Typ objektuPatrový
Druh objektuSamostatný
Lokalita objektuKlidná část obce
Plocha budovy125 m2
Plocha nemovitosti857 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Elektřina230V, 400V
OdpadJímka
TopeníLokální tuhá paliva, Lokální elektrické
TelekomunikaceTelefon
DopravaAutobus
VodaDálkový vodovod
Balkon
Garáž
Sklep

Origo partneři v Bojišti

Popis

Nabízíme Vám skvělou příležitost koupit si prostornou chalupu 4+1 se vším, co potřebujete pro pohodlnou rekreaci nebo bydlení v obci Mstislavice, která je vzdálena pouhých 5km od města Ledeč nad Sázavou a 10 km od D1. S rozlohou 857 m2 vlastního pozemku a ideální polohou ve slepé a klidné ulici na kraji obce mimo hlavní silnici nabízí tato chalupa skvělé možnosti pro odpočinek a relaxaci.

Chalupa je v původním stavu určená k celkové rekonstrukci (zejména přízemí), ale nabízí mnoho potenciálu. Disponuje až čtyřmi samostatnými pokoji, dvěma WC a koupelnou s vanou pro vaše pohodlí a balkonem v patře. Ohřev vody je zajištěn bojlerem a vytápění je možné řešit lokálně kamny nebo elektrickými přímotopy. V přízemí domu již byla provedena výměna oken za plastová, což zlepšuje tepelnou izolaci a snižuje náklady na energie. Součástí domu je také prostorná garáž pro vaše vozidlo nebo úložný prostor.

Chalupa je napojena na obecní vodovod a má vlastní septik, což zajišťuje pohodlné a bezproblémové životní podmínky. Navíc je podsklepena, což poskytuje další možnosti úložného prostoru.

Tato nemovitost je ihned volná, a proto můžete začít svůj nový život v této úžasné lokalitě téměř okamžitě! Pokud máte zájem o financování pomocí hypotéky nebo stavebního spoření, naše specializované oddělení Vám rádo pomůže s veškerými otázkami a detaily.

Nenechte si ujít tuto skvělou příležitost a kontaktujte nás ještě dnes pro více informací a domluvení prohlídky!

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje chalup v Bojišti.