Prodej chalupy, Světlá nad Sázavou - Benetice, 200 m2

Světlá nad Sázavou, Benetice

3 790 000 Kč
/za nemovitost
včetně provize a právních služeb
Hypotéka od 18 062 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaSvětlá nad Sázavou, Benetice
ID4884
StavbaSmíšená
Stav objektuPřed rekonstrukcí
Plocha užitná200 m2
Typ objektuPatrový
Druh objektuSamostatný
Lokalita objektuCentrum obce
Plocha budovy360 m2
Plocha nemovitosti1386 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Elektřina230V, 400V
OdpadJímka
TopeníÚstřední tuhá paliva
TelekomunikaceTelefon, Satelit
DopravaAutobus
VodaMístní zdroj
Garáž
Sklep

Origo partneři v Světlé nad Sázavou

Popis

Exkluzivně Vám nabízíme ke koupi velice pěknou chalupu 5+kk se stodolou a dvěma garážemi na vlastním pozemku o výměře 1.386 m2, která splní veškerá Vaše očekávání. S výměrou 1.386 m2 vlastního pozemku a malebnou polohou v klidné obci Benetice u Světlé nad Sázavou, která se nachází necelé 3 km od města Světlá nad Sázavou. kde jsou v okolí samé lesy a příroda.

Chalupa je prostorná, s pěknými a velkými pokoji, velkou soukromou zahradou a stodolou, která poskytuje mnoho možností využití. Dvě garáže a dílna jsou dalšími výhodami této chalupy, která je částečně podsklepená a nabízí vše, co potřebujete pro pohodlný život.

Voda je zajištěna z vlastní studny a odpady jsou svedeny do septiku. Ústřední vytápění kotlem na tuhá, ohřev vody zajištěn v elektrickém bojleru, elektřina 220 - 380 V, kde jsou rozvody původní v hliníku.

V přízemí domu najdete tři prostorné pokoje, dále kuchyň s jídelnou a obývacím pokojem, šatnu, spíž, samostatné WC a prostornou koupelnu s vanou. Ve druhém patře jsou dva světlé pokoje a velká půda, která nabízí další možnosti využití.

Sklepní prostory v 1.PP jsou členěné na různé druhy využití, od skladování potravin až po kotelnu a kotel na tuhá paliva.

Stodola je dostatečně velká pro skladování větších strojů, traktorů, aut nebo prostor pro dílnu.

Tento dům je dokonalou kombinací pohodlí, prostornosti a výborné klidné lokality. Možnost trvalého bydlení a k rekreaci, dále nabízíme financování hypotečním úvěrem, který Vám rádi pomůžeme vyřídit.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje chalup v Světlé nad Sázavou.