Prodej bytu 1+kk, Praha - Hostivař, U Továren, 31 m2 (ID: 1251023)

U Továren, Praha 10 - Hostivař

3 927 000 Kč
/za nemovitost
včetně DPH
Hypotéka od 18 715 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaU Továren, Praha 10 - Hostivař
ID02154
StavbaCihlová
Stav objektuProjekt
Plocha užitná31 m2
Lokalita objektuKlidná část obce
VlastnictvíOsobní
Třída energetické náročnostiB - Velmi úsporná
Balkon

Origo partneři v Praze 10

Stěhovací služby

Popis

Ekocity Hostivař | Nejlepší ceny bytů v Praze!

Nádherný byt D212 s dispozicí 1+kk a podlahovou plochou 30 m2 v projektu Ekocity Hostivař. Byt disponuje obývacím pokojem spojeným s kuchyňským koutem, spacím koutem, koupelnou spojenou s WC a balkonem o velikosti 4 m2. V nabídce máme i spoustu dalších bytů dispozic 1+kk až 3+kk. Více na našich webových stránkách.

Ekocity Hostivař leží v atraktivní lokalitě s výbornou dopravní dostupností a bohatou možností sportovního i relaxačního vyžití. Zásadní výhodou projektu jsou mimořádně nízké ceny, které jinde nenajdete. Dlouhodobou strategií Ekospolu je nabízet cenově příznivé a přesto velmi kvalitní byty dostupné co nejširšímu množství zájemců. Projekt Ekocity Hostivař toto rozhodně splňuje, což potvrzuje i garance nejnižší ceny.

Pokud najdete u jiného developera byt se stejnými nebo lepšími parametry za nižší cenu na metr čtvereční, cenu vám nejen dorovnáme, ale navíc snížíme o dalších 100 000 Kč! Kompletní podmínky najdete na našich stránkách.

Tento projekt je svou mimořádně nízkou cenou vhodný jak pro vlastní bydlení, tak jako výborná investiční příležitost.

Ekocity Hostivař je jedinečný projekt rezidenčního bydlení ve vyhledávané lokalitě pražské Hostivaře s výbornou dopravní dostupností a v docházkové vzdálenosti od přírodního parku Hostivař-Záběhlice s Hostivařskou přehradou. Samozřejmostí je plná občanská vybavenost v docházkové vzdálenosti.

Moderní nízkoenergetický bytový dům D nabízí celkem 124 jednotek dispozic 1+kk až 3+kk s balkony, terasami či předzahrádkami. Možnost parkování na krytých parkovacích stáních či venku přímo u domů. Tento projekt je díky své neopakovatelné ceně vhodný nejen pro jednotlivce či mladé rodiny, ale také jako výborná investiční příležitost.

Unikátní možnosti vyžití: Ekocity Hostivař se nachází v blízkosti rozlehlého lesoparku s vodní nádrží sloužící ke koupání i dalším vodním sportům včetně vodního vleku.

Kompletní občanská vybavenost: Mateřská škola přímo v areálu. Restaurace, základní škola, lékárna, pošta a mnoho obchodů přímo v místě.

Vynikající dopravní dostupnost: Zastávka autobusu přímo u projektu, 9 minut MHD na metro A – Skalka, Nádraží Praha Hostivař jen 5 minut pěšky, 14 minut vlakem na Hlavní nádraží, 5 minut autem na Pražský okruh.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 1+kk v Praze 10.