Pronájem bytu 1+1, Plzeň - Východní Předměstí, Sladkovského, 39 m2

Sladkovského, Plzeň, Východní Předměstí

12 500 Kč
/za měsíc
provizi hradí nájemce
Získejte výhodnou HYPOTÉKU Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaSladkovského, Plzeň, Východní Předměstí
ID58941
StavbaCihlová
Stav objektuDobrý
Plocha užitná39 m2
Patro1.
VlastnictvíOsobní
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Origo partneři v Plzni

Finance a pojištění

Finance a pojištění

Pro Západ realitní s.r.o. zakládající člen nezávislé komunity makléřů

Exkluzivní odborník pro region, který Vám rád pomůže vyřešit financování. Neváhejte jej nezávazně poptat a zjistěte možnosti, které jsou aktuálně na trhu. Vše příjemně, s ochotou a plnou odborností.

Vyberte si z dalších služeb v okrese

Podlahy

Stěhovací služby

Střechy

Popis

Představujeme pronájem prosluněného bytu 1+1 o výměře 39 m2 na ulici Sladkovského 61.

Byt je po částečných úpravách, ve velmi zachovalém stavu. Pronajímá se včetně částečného vybavení (viz.foto). K dispozici je i garáž o výměře 16m2, která se nachází ve stejné budově a lze ji využívat i jako sklep.

Vytápění je centrální. Okna jsou v bytě plastová, orientovaná do hlavní silnice. Do bytu je přiveden internet od společnosti Pilsfree.

Byt je vhodný maximálně pro dvě osoby!

Platby pravidelné: - měsíční nájemné 11.000,- Kč, garáž 1500,- Kč, energie si nájemník převádí na sebe:1800kč + elektřina, elektřina v garáži +190Kč/měs
Platby jednorázové: - jednorázový poplatek realitní kanceláři 12500,-Kč + DPH bude hrazen po podpisu rezervační smlouvy, - kauce ve výši 22.000,-Kč, bude hrazena majiteli bytu před předáním bytu.
Doporučuji a ráda vás přivítám na prohlídce.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky pronájmu bytů 1+1 v Plzni.