Prodej rodinného domu, Nový Vestec, Dubová, 210 m2

Dubová, Nový Vestec

16 890 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 80 493 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaDubová, Nový Vestec
IDN6856
StavbaCihlová
Stav objektuNovostavba
Plocha užitná210 m2
Typ objektuPatrový
Plocha nemovitosti429 m2
Třída energetické náročnostiC - Úsporná
Garáž

Origo partneři v Novém Vestci

Úklidové služby

Popis

Nabízíme k prodeji moderní rodinný dům 5+kk s upravenou zahradou, bioklimatickou pergolou a luxusní vířivkou, v klidné části obce Nový Vestec, Praha-východ. Dvoupodlažní klimatizovaný dům nabízí skvělou dopravní dostupnost Prahy, disponuje tepelným čerpadlem, nízkými náklady na bydlení a garáží s wallboxem. Celková užitná plocha činí 210 m2, rohový pozemek má velikost 429 m2.

Přízemí zahrnuje vstupní chodbu s úložným prostorem, šatnu, technickou místnost (možnost sprchového koutu), samostatnou toaletu a prostorný obývací pokoj o velikosti 55 m2 s jídelnou a přípravou pro kuchyňskou linku, kterou můžete realizovat zcela podle svých představ. Z obývací části je vstup na slunnou, jihozápadně orientovanou terasu. Stínění zajišťuje elektricky ovládaná bioklimatická pergola. V patře jsou čtyři samostatné ložnice, dvě šatny, koupelna s vanou, sprchovým koutem, dvojumyvadlem a WC. Další toaleta je samostatně oddělená. Prostorná garáž, Wallbox nabíječka pro elektromobily, další možnost parkování na pozemku a před domem. Luxusní vířivka Canadian Spa s kompletní bezúdržbovou filtrací a ochranou proti bakteriím. Automatická závlaha po celém pozemku.

Nadstandardní materiály, dřevěné podlahy, velkoformátová dlažba, mramorové dekorační panely. Podlahové vytápění, bezfalcové dveře, francouzská okna s trojskly, tepelné čerpadlo a elektrokotel Daikin. Klimatizace Samsung v každém pokoji, zabezpečovací systém a elektrické rolety na všech oknech, centrální vysavač.

Klidná lokalita v neprůjezdné vilové zástavbě s výbornou dopravní dostupností Prahy díky D10. V blízké dojezdové vzdálenosti kompletní občanská vybavenost ve Staré Boleslavi, nákupní centrum a stanice metra B - Černý Most. Krásná okolní příroda, cyklostezka podél Labe, jezero Mezi Mosty či Lázně Toušeň.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Novém Vestci.