Prodej rodinného domu, Sedlec, 217 m2

Sedlec

16 800 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 80 064 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaSedlec
ID0201-NP02736
StavbaCihlová
Stav objektuDobrý
Plocha užitná217 m2
Typ objektuPatrový
Lokalita objektuKlidná část obce
Plocha nemovitosti916 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Origo partneři v Sedlci

Úklidové služby

Popis

Na prodej atraktivní rodinný dům zkolaudovaný v roce 2009 v obci Sedlec na velmi klidném místě, cca 3 km od Líbeznic a 4 km od okraje Prahy. Pokud hledáte dům s inteligentní dispozicí, do kterého se vejde celá vaše rodina, čtěte dále.

Jedná se o samostatně stojící zděný dům o dispozici 6+kk s garáží s celkovou podlahovou plochou 217m2, kolaudovaný v roce 2010.

V přízemí domu se nachází vstupní hala se samostatnou šatnou a vstupem do garáže, obývací pokoj s kuchyňským koutem, ložnice, koupelna a technická místnost. Prostorný obývací pokoj je s francouzskými okny s výhledem do zahrady a přímým vstupem na terasu s pergolou. Kuchyňská linka je vybavena vestavnými spotřebiči (indukční deska, dřez s baterií, digestoř, horkovzdušná trouba, mikrovlnná trouba, lednice s mrazákem a myčka). Atmosféru velkorysého obytného prostoru vám může v budoucnu dokreslit krb, pro který je zde příprava k napojení do komína.

V prvním patře se nachází čtyři komfortní pokoje, z toho jeden se vstupem na balkon a průchozí šatnou, dále velká koupelna s vanou, bidetem a sprchovým koutem s podlahovým vytápěním.

Garáž přístupná ze vstupní haly poskytuje jedno stání, přímo u garáže je možnost stání pro další dva vozy, z toho jedno je kryté. Další vůz je možné dát na parkovací místo přímo před domem. Dům je napojen na kanalizační a vodovodní síť, vytápění a ohřev teplé vody zajišťuje plynový kotel.

Dům stojí na oploceném pozemku o výměře 916 m² v sousedsky bezpečné a stavebně dokončené lokalitě několika domů stejného typu. Zatravněná zahrada má rovinatý charakter a ze všech pozemků v této ulici poskytuje největší míru soukromí. Prostorná zahrada nabízí možnost pro případnou dostavbu bazénu, skleníku, většího dětského hřiště či užitkové zahrady.

Obec Sedlec se nachází v okrese Praha - Východ, 12 km od centra Prahy, žije zde cca 420 obyvatel. Autobusová zastávka v docházkové vzdálenosti 100 m od domu (aut.linky směr Praha Kobylisy- Neratovice, Předboj/Zlonín - Líbeznice). Navíc začne v roce 2025 výstavba nové tramvajové trati, která by měla být dokončena v roce 2027. Konečná stanice bude pouze několik minut chůze od domu. Dostupnost autem do Prahy (10 min na okraj, 25 min do centra), 2 minuty jízdy na dálnici D8 (Exit 1 Zdiby). OC Letňany 12 minut, Centrum Černý most 20 min. Lidl 2 min. Billa Březiněves 10 minut. Líbeznice 3 minuty, kde se nachází veškerá občanská vybavenost (ZŠ, ZUŠ, školky/státní/soukromé, zdravotní středisko, pošta, lékárna, Tesco Express, pekárna, masna, restaurace, obchody, sportovní hala, fotbalové hřiště, areál zdraví -multifunkční sportovní hřiště pro děti, komunitní centrum, Divadlo Pavla Kožíška).

Aktuálně je objednáno vyhotovení průkazu energetické náročnosti. Po jeho dokončení bude zde dočasně uváděná nejnižší energetická třída aktualizována na reálnou a samozřejmě i energeticky úspornější hodnotu.

Prohlídku tohoto sympatického domu vřele doporučujeme. Zavolejte makléři a domluvte si termín prohlídky.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Sedlci (okr. Praha-východ).