Prodej bytu 3+1, Teplice - Řetenice, Denisova, 72 m2

Denisova, Teplice, Řetenice

1 890 000 Kč
/za nemovitost
včetně provize RK a právního servisu, cena neobsahuje poplatek za převod družstvu
Hypotéka od 9 007 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaDenisova, Teplice, Řetenice
ID1200
StavbaPanelová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná72 m2
Patro4. z 5
VybavenoAno
Typ objektuPatrový
Lokalita objektuSídliště
VlastnictvíDružstevní
Podlahová plocha72 m2
Třída energetické náročnostiC - Úsporná
Ukazatel energetické náročnosti88 kWh/m2 za rok
Elektřina230V
PlynPlynovod
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníÚstřední dálkové
KomunikaceAsfaltová
TelekomunikaceTelefon, Internet, Kabelová televize, Kabelové rozvody
DopravaSilnice, MHD
VodaDálkový vodovod
Sklep
Lodžie
Výtah
Bezbarierový přístup

Origo partneři v Teplicích

Okna a dveře

Rekonstrukce

Zámečnické práce

Popis

Nabízíme Vám příležitost koupě investičního bytu o dispozici 3+1 s lodžií o velikosti 72 m², který se nachází ve 4 podlaží bytového domu v Teplicích, na ul. Denisova v části města Řetenice, která je velice lukrativní a vyhledávanou lokalitou. Jedná se o družstevní byt u Podkrušnohorského bytového družstva. Aktuálně je byt v podnájmu a je tedy vhodný pro další podnájem jako investiční nemovitost. Aktuální podnájemné činní 14.000,- Kč plus poplatky, a s ohledem na roční zisk s pronájmu vůči nákladům na pořízení činní výnosové procento investice 6,4%.
Byt již prošel rekonstrukcí a aktuálně nejsou nutné další investice a je možné převzít tuto nemovitost rovnou i s podnájemníkem a pokračovat tak v podnikatelském záměru. Dům již prošel také rekonstrukcí a je zateplen s vyměněnými plastovými okny. Jedná se tak o ideální investiční nemovitost s dobře fungujícím družstvem, dobrou lokalitou, dlouhodobým podnájemcem a bez dalších investic do rekonstrukce.
Jedná se o výborné bydlení pro zejména rodinu s dětmi i s ohledem na občanskou vybavenost v okolí. V docházkové vzdálenosti se nachází Základní škola, školka, střední škola, restaurace, obchody, dětské hřiště, atd.
V případě, že Vás nabídka zaujala, kontaktujte nejlépe mého asistenta Ondřeje Trojánka, který Vás provede prohlídkou nemovitosti. Případné financování koupě Vám rádi zajistíme.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 3+1 v Teplicích.