Prodej rodinného domu, Jihlava, 235 m2

Jihlava - Hosov

13 900 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 66 243 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaJihlava - Hosov
ID00689
StavbaCihlová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná235 m2
Typ objektuPřízemní
Plocha nemovitosti978 m2
Třída energetické náročnostiB - Velmi úsporná
Garáž

Origo partneři v Jihlavě

Popis

Vážení zájemci o nemovitost,

máme pro vás skvostnou nabídku - pěkný samostatně stojící rodinný dům v klidné části Hosova, jen krátkou jízdou od Jihlavy! Tento impozantní dům, nabízí ideální prostředí pro luxusní bydlení.
Se třemi ložnicemi, obývacím pokojem s kuchyní a celkovou odhadovanou podlahovou plochou 192m2 + 43m2 garáž, tento dům skýtá prostorné a moderní bydlení. K dispozici je také místnost vedle garáže, která se v současnosti využívá jako masérna. Nemovitost nabízí šatnu, technickou místnost a špajz, které poskytují dostatek úložného prostoru pro vaše osobní věci, oblečení a technická zařízení. Vaše domácnost může být efektivně uspořádaná a pohodlná díky těmto úložným prostorům.

Pro vaše maximální pohodlí je zde vytápění pomocí tepelného čerpadla - vzduch voda. Bezpečné úložiště pro vaše vozidlo zajišťuje garáž, a to vše vám přináší klid a komfort.
Největším lákadlem tohoto domu je jeho nádherná zahrada, která nabízí dokonalé prostředí pro odpočinek a relaxaci s rodinou. Bazén, krb a venkovní kuchyň přinášejí ještě větší pohodlí a možnosti pro trávení volného času.
A to není vše! Je-li vaším zájmem financování této exkluzivní nemovitosti přímo skrze nás, získáte zdarma profesionální odhad její ceny a možná i další zajímavé benefity.

Nechte se unést touto skvělou nabídkou a získejte brzy klíče od vašeho nového útočiště!
Pro více informací a prohlídku kontaktujte nás co nejdříve. Tato jedinečná příležitost nemusí dlouho trvat!

Veškeré foto a půdorys na https://www.realors.cz/prodej-rodinne-domy-jihlava-okres-jihlava-prodej-rodinne-domy-235-m2-jihlava-hosov-698

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Jihlavě.