Prodej rodinného domu, Jihlava, F. X. Šaldy, 280 m2

F. X. Šaldy, Jihlava

12 900 000 Kč
/za nemovitost
včetně provize, včetně právního servisu
Hypotéka od 61 478 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaF. X. Šaldy, Jihlava
ID00182
StavbaCihlová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná280 m2
Typ objektuPatrový
Lokalita objektuKlidná část obce
Plocha nemovitosti764 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Origo partneři v Jihlavě

Popis

Ve výhradním zastoupení klienta nabízíme prodej rodinného domu 6+1. Jde o rohový – samostatně stojící rodinný dům v ulici F.X.Šaldy, Jihlava. Dům je přízemní – nepodsklepený s obytným podkrovím. Přízemí je rozděleno na obytnou a užitnou část. Obytná část obsahuje obývací pokoj (34,82m2), pokoj (16,26m2), kuchyň (11,85m2), koupelnu (4,80m2), wc (2,06m2) a další příslušenství (chodba, komora). Užitnou část tvoří garáž (24,4m2) + dílna (27m2) a obě části jsou přístupné jak z exteriéru, tak i z interiéru a přístupy jsou nezávislé na sobě. Celková plocha místností v přízemí je 147m2. Obě poschodí spojuje jednoramenné, dřevěné schodiště. Obytné a zateplené podkroví tvoří 4 obytné pokoje, které mají dispozici od 16m2 po 29m2 obytné plochy, koupelna (10,41m2), samostatné technické zázemí (11,70m2), samostatné wc (1,24m2). Celková plocha podkroví v přízemí je 133,3m2.

Dům byl postaven z cihelných bloků POROTHERM, střecha je sedlová, krytina z pálených tašek, okna jsou dřevěná euro dvojskla, vnější a vnitřní dveře jsou v dřevěném provedení, podlahy tvoří kombinace keramické dlažby a plovoucí podlahy.

Vytápění je řešeno ústředním topením s teplovodním systémem, plynový kotel je umístěn v podkroví, dům je připojen na veřejnou kanalizaci, má samostatnou přípojku na dešťovou kanalizaci, vodu a elektro.

Velkou devízou je krásná zahrada s kombinací vzrostlých okrasných stromů a keřů. Plot je obvodově posázen vrostlými tújemi, v klidové části zahrady je vybudována velká zahradní dvojterasa propojená s domem. Část terasy je uzavřená a může sloužit jako zimní zahrada.

Čím je tento dům zajímavý a pro koho je určen? Mimořádnost tohoto objektu je v kombinaci několika faktorů: VELKORYSÁ DISPOZICE – je určen pro rodinu, kde každý bude mít své soukromí a kde se očekávají vysoké nároky na kvalitu bydlení. VEŠKERÁ OBČANSKÁ VYBAVENOST na dosah ruky (škola, školky, nemocnice, městská doprava, centrum 5min. BEZPEČNÁ LOKALITA – okolní zástavbu tvoří bytové a rodinné domy, jsou zde dětská hřiště, cyklostezky. Jde o velmi žádanou lokalitu. TECHNICKÝ STAV – nemovitost je velmi dobrém stavu a nejsou nutné dodatečné náklady na rekonstrukci. Nemovitost je k DISPOZICI IHNED a není zatížena žádnými omezeními.

Využijte této mimořádné nabídky!

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Jihlavě.