Prodej ubytování, Lučany nad Nisou, 967 m2

Lučany nad Nisou

21 990 000 Kč
/za nemovitost
Cena včetně právních služeb a provize.
Hypotéka od 104 798 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry nemovitosti

AdresaLučany nad Nisou
ID0240
StavbaSmíšená
Stav objektuDobrý
Plocha užitná967 m2
VybavenoAno
Typ objektuPatrový
Plocha budovy406 m2
Plocha nemovitosti4150 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Elektřina230V, 400V
PlynPlynovod
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníLokální tuhá paliva, Ústřední plynové
KomunikaceAsfaltová
TelekomunikaceTelefon, Internet, Satelit, Kabelové rozvody
DopravaVlak, MHD, Autobus
VodaDálkový vodovod
Garáž
Převod do OV
Parkování

Origo partneři v Lučanech nad Nisou

Rekonstrukce

Úklidové služby

Popis

Nabízíme prodej rekreačního zařízení v Lučanech nad Nisou.
Jedná se o 2 chaty, stojící vedle sebe.

Velká chata má v patrech 13 pokojů a společné sociální zařízení na chodbě. V přízemí kompletně zařízenou kuchyň pro vaření plné penze, velkou jídelnu s kapacitou 60 osob, oddělený bar pro 30 osob, vybavenou kuchyň pro vlastní vaření hostů, sociální zařízení, dětský koutek, lyžárnu, rozlehlou terasu pro 50 a více osob. V suterénu se nachází technické zázemí.
Užitná plocha velké chaty je 715 m2, plus terasy 90 m2.
Suterén a přízemí jsou zděné, patro a podkroví dřevěné.

Druhá chata má 3 podlaží, užitná plocha 253 m2. V prvním je lyžárna, sklady, garáže a 1 obytný pokoj s vlastním sociálním zařízením o velikosti 24 m2.
Ve druhém podlaží jsou v hlavní budově 2 pokoje a apartmán a sociální zařízení, v přístavbě je apartmán, kde jsou 2 pokoje, samostatná kuchyňka, koupelna a samostatná toaleta.
V podkroví jsou další 3 pokoje.

Areál má celkovou výměru pozemku 4150 m2. 2 chaty včetně přilehlých pozemků rozděluje obecní komunikace. Je proto možné tyto 2 zařízení od sebe oddělit. Majitel preferuje prodej v celku, případně prodej jen malé chaty.

Chaty mají nová plastová okna, Novou kotelnu a různé vybavení. Chaty, jako takové, jsou v původním, ale udržovaném stavu. Vhodné zejména pro skupinové akce, jako je škola v přírodě, srazy větších skupin lidí, případně i firemních akcí. Chaty mají své dlouholeté klienty, kteří sem jezdí pravidelně.
Nemovitost se prodává kompletně zařízená s možností okamžitého provozu.
Budoucí majitel může chatu zmodernizovat a nabízet i nadstandardní ubytování. Záleží na podnikatelském záměru kupujícího.

Výhodou je možnost financování hypotékou za určitých podmínek.

Více informací vám rád poskytnu telefonicky nebo osobně.
Další fotografie budou v brzké době přidány.

Makléř

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje ubytování v Lučanech nad Nisou.