Pronájem obchodního prostoru, Plzeň, Americká, 180 m2

Americká, Plzeň, Jižní Předměstí

Cena na vyžádání
/za měsíc
cena k jednání
Získejte výhodnou HYPOTÉKU Chci hypotéku

Parametry nemovitosti

AdresaAmerická, Plzeň, Jižní Předměstí
ID00201
StavbaCihlová
Stav objektuPřed rekonstrukcí
Plocha užitná180 m2
Typ objektuPřízemní
Druh objektuV bloku
Lokalita objektuCentrum obce
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Elektřina230V
OdpadVeřejná kanalizace
KomunikaceBetonová, Dlážděná, Asfaltová
DopravaSilnice, MHD, Autobus
VodaDálkový vodovod
Výtah

Origo partneři v Plzni

Finance a pojištění

Finance a pojištění

Pro Západ realitní s.r.o. zakládající člen nezávislé komunity makléřů

Exkluzivní odborník pro region, který Vám rád pomůže vyřešit financování. Neváhejte jej nezávazně poptat a zjistěte možnosti, které jsou aktuálně na trhu. Vše příjemně, s ochotou a plnou odborností.

Vyberte si z dalších služeb v okrese

Podlahy

Stěhovací služby

Střechy

Popis

Hledáte prostor pro svůj nový podnik? Potřebujete větší plochu nebo další provozovnu? Nabízíme Vám unikátní příležitost v Plzni!
Nebytový prostor o velikosti cca 180m2 je nově k pronájmu na Americké třídě v centru města Plzně.
Tato lokalita nabízí nepřeberné možnosti a čeká na realizaci vašeho nového konceptu.
Vizualizace restaurace: Připravili jsme pro Vás inspiraci pomocí vizualizace pro založení stylové restaurace. Nabízený prostor je rozdělený do několika místností, které se dají oddělit podle potřebných požadavků. Vizualizace zobrazuje možnost vytvořit místnost s restaurací doplněnou soukromým salónkem, barem a toaletami. Druhá část poskytuje zázemí pro personál, kuchyň a sklad.
Místo se nachází ve výhodné a frekventované poloze Americká/Klatovská ulice, která zaručuje stálý tok zákazníků a velkou viditelnost podniku.
Umístění do sníženého přízemí přináší mnoho jedinečných variant využití nového konceptu podnikání. Dají se do interiéru moderně zakomponovat cihlové zdi a klenby. Varianta vizualizace restaurace nemusí být konečnou možností. Majitel je otevřen novým možnostem proměnit tento prostor za prosperující podnik. Do prostoru budou přizpůsobeny dva vchody.
Prostor je připraven k rekonstrukci, tudíž vám dává možnost a svobodu vytvořit a upravit si prostor dle vašich představ a potřeb. Po domluvě je možné předpřipravit prostory stavební firmou.

Nečekejte a kontaktujte nás ještě dnes, abychom vám poskytli více informací a domluvili si prohlídku tohoto jedinečného prostoru. Vaše nové podnikání čeká na vás!

Makléř

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky pronájmu obchodních prostor v Plzni.